onsdag 29. juni 2011

HURRA FOR FARMOR

Min kjære farmor fyller 86 år i dag, og hva skal man gi en dame som har ALT. Denne gangen ble det en gavepose med Oriflame produkter. HairX Anti-Ageing Shampoo, Sol anti-ageing 20 Medium Face Sun Cream og Feet Up Soothing Foot Cream. Farmor sto faktisk på badet og lurte på om hun hadde igjen nok shampo til å få vasket håret da jeg kom inn med gaven til henne. Snakk om fulltreff :)


Vi pleier å hjelpe hverandre med baking til bursdagene, og i år ønsket farmor seg ostekake
med jordbær og gelelokk. Det er i grunn veldig kjekt å slippe bake alle kakene selv når man har bursdagsbarn i huset eller er bursdagsbarn selv :)


fredag 24. juni 2011

Jeg drømmer....

om ny veske :)  

Var inne og sjekket noen blogger igjen i går kveld, og vet du hva jeg fant... ei super foto- og PC veske, som ikke ser ut som noen typisk fotobag, men en lekker veske som passer til oss damer selv om vi har jåla oss litt :) Så kjekt å få med seg både kamera (som jeg er så redd for hvis jeg legger det i noe annet en fotobaggen min) og PC'n i samme veske, og enda få med seg noen nødvendige småsaker ved siden av.

http://www.fotobag.no/ hadde dem mange fine og praktiske vesker, min favoritt ble:

Kelly Moore Libby - Sapphire




Denne kommer høyt opp på ønskelista mi, men siden jeg ikke har bursdag før i oktober, så prøver jeg meg på denne giveaway på bloggen Noe på hjertet Hvis det er flere som har lyst til å prøve seg, gå inn på bloggen hennes og se hva som skal til for å få være med :)

torsdag 23. juni 2011

Kennel Smallville's One-kull fyller 7 år

Hurra for Pucci, Juni, Jonas og Hedin som fyller 7 år i dag .

Juni har feira dagen med en liten biltur ned på Kiwi. Der ventet hun spent i bilen mens Gina og jeg var inne og kjøpte litt ekstra godt til henne. Vi gikk ned til krakken ved elva, og der fikk hun spise en MiniMenu. Vi tok noen bilder, men det ble ikke bra med mobilkamera i regnværet:( Så dro vi hjem igjen, og alle tre damene fikk hver sin MiniMenu. Til desser ble det griseøre på dem. Stas med bursdag :))

Det er veldig godt å kunne ta med seg Juni på kjøretur, før ble hun alltid bilsyk. Etter jeg prøvde Bachs Blomstermedisin på henne, så har hun ikke blitt bilsyk en eneste gang. Det er helt utrolig hvor effektivt det var. Ga henne disse dråpene 3 eller 4 ganger om dagen til den lille flaska var tom. Det er nå et sted mellom 1,5 og 2 år siden, og fortsatt er hun like bra. Hadde jeg gitt henne noen dråper hver gang vi skal ut å kjøre, så hadde det vært lettere å skjønne at det kunne hjelpe. At det ikke er nødvendig å gi henne noen ting mer er jo helt utrolig. Tusen takk til Gerd Grønvold, som ga meg dette tipset og vidunder flaska :)

tirsdag 21. juni 2011

Nå er det sommerferie :)

Full fart for å rekke bussen.... :)

Så var siste dagen i 2.klasse over for snuppa mi, gud hvor fort tida går. Nå har vi en lang sommerferie foran oss, 8 uker høres lenge ut, men dem kommer sikkert til å gå veldig fort de også. Vi skal kose oss masse i ferien i hvertfall, å prøve nyte tiden mest mulig. Livet er så skjørt, så vi må bli flinkere til å leve i nuet og sette pris på det vi har og det vi opplever. Jeg har nå stått i vinduet og kikket på snuppa og oldefar som spiller fotball. Oldefar på 87 år har med seg stokken sin, men det ser ikke ut som han trenger den så mye slik som han beveger seg rundt i fotballkampen.





Dette er stunder som varmer hjertet mitt, det gleder snuppa stort og jeg vet også at disse stundene er fine for oldefar. Vi er heldige som har oldemor og oldefar i samme tunet, friske og raske. Dem hjelper oss med forskjellige ting hver eneste dag, reparerer leker, passer bikkjer, litt trøst i et godt fang osv. :)

Snuppa og Oldemor

søndag 19. juni 2011

Tårene triller...

I går kveld satt jeg og leste i forskjellige blogger som jeg liker og følge med på. Det kan gå perioder som jeg ikke er innom på en stund, også følger jeg med dag etter dag igjen. I går kveld besøkte jeg en blogg som jeg ikke hadde vært inne på den siste tiden. Det forandret resten av kvelden min og jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har tenkt på henne i dag også. Stakkars Amelie som skriver bloggen, hadde mistet sin lille baby. Da hun noen dager over termindatoen var på kontroll hos jordmor, ble det ikke funnet hjertelyd. Jeg leste bloggen hennes om igjen og om igjen. Hun har vært så åpen og har skrivi så fint om alt det vonde, og tårene mine rant og rant.
Mange minner fra tiden jeg jobbet som sykehussekretær på Føde/Barsel polinklinikken og kontoret på Føde/Barsel avdelingen på sykehuset i Drammen kommer frem igjen. Jeg glemmer aldri de stakkars menneskene som opplevde det å komme inn på føden klare til å gå i fødsel, også skjer det at jordmor ikke finner hjertelyden og de må føde et dødt barn. Eller de som ble henvist fra jordmor pga. at hun ikke fant liv, kom inn på sykehuset og fikk bekreftet at babyen var død.

Det var min store skrekk da jeg gikk gravid, at helt på slutten av svangerskapet - da alle tror at nå går det bra, så dør barnet. Tanken på å føde et dødt barn, hvor finner man krefter til å klare det. Tenk å aldri få bli videre kjent med den lille du har blitt kjent med i magen din. Jeg er så utrolig takknemmelig for at jeg har fått to friske barn, som skriker og krangler, søler og roter til i huset vårt, så jeg omtrent får fnatt til tider, men det er verdt hver eneste ryddestund og fredsmegling. Jeg elsker mine to skatter over alt på jord.


Et av alle lysa jeg hadde framme i stua i går var rosa, og jeg følte for å tenne dette lyset, for akkurat denne lille jenta, som ikke fikk oppleve livet utenfor mammas mage. I kveld har jeg tent de tre andre lysene på lysfatet mitt også, de brenner for de jeg skreiv journalen til på sykehuset og deres foreldre <3