onsdag 9. november 2011

Bronsjemerke

I går kveld var det tid for Bronsjemerkeprøve, som "eksamen" på det videregående/bronsjemerkekurset Gilbert og jeg har gått igjennom Norsk Retrieverklubb avd. Ringerike og omegn i høst. Pappa har vært så snill å stille opp som reservefører de kveldene jeg ikke har klart og dra pga. migrena mi. Mamma har vært med som tilskuer mange av kveldene, og fulgt med på hvordan hun skal trene med Gilbert hjemme. Både mamma og pappa har vært veldig flinke til å trene med Gilbert, noe jeg er veldig glad for.

Sissel Foslien har vært vår tålmodige og snille instruktør, med 7 flatter og 1 labrador som alle er ganske unge, så har det vært litt av en gjeng ;) Gilbert var meget ukonsentrert og stressa første kurskvelden, og jeg tenkte "hjelpe seg", men han har faktisk blitt ganske så flink, og jammen klarte han Bronsjemerket i går kveld... HURRA HURRA.... er så stolt av lille Gilbert gutten vår :)

tirsdag 1. november 2011

Zico har blitt pappa

I dag har vi gått over til november måned, og hvilken fin start det ble på denne måneden... En av mine favoritt boffer har blitt pappa i dag, Zico - NUCH SE(U)UCH Bezonian Knock About har blitt far til et kull på 10 valper på kennel Sognafaret. 6 tisper og 4 hanner, et stort og flott kull. Det skal bli så spennende å følge med Zico sine småtasser. For å lese mer om kullet og se bilder av valpene, titt inn på kennel Sognafarets hjemmeside http://www.sognafaret.no/

Pappa Zico som liten tass

Gilbert, mamma og jeg har vært på siste kurskveld av dressurkurset i kveld. Ekke alltid like lett å konsentrere seg om det en skal for en unggutt som Gilbert, men det er da stor fremgang fra første kurskveld.