torsdag 26. januar 2012

Mimmi sin bursdag og Oriflame møte!

Verdens beste Mimmi fylte 78 år 25/1.


Mimmi er altså min mormor, som jeg av en eller annen grunn begynte å kalle Mimmi da jeg var liten. Jeg var første barnebarnet hennes, og alle de andre barnebarna har fortsatt med å kalle henne Mimmi :) Har lyst til å legge ut et bilde av Mimmi med hennes 4 barn, 8 av 9 barnebarn og 2 oldebarn fra i sommer. Et bilde som er veldig koselig å ha <3


Mimmi har brodert bunadene til både tante Marit, Åshild, Kjersti, Gina og meg. Berit skal få sin til konfirmasjonen nå i mai. Det at Mimmi har brodert bunaden min, og farmor montert den gjør den ekstra spesiell for meg <3

Det ble ikke noe bursdagsparty hos Mimmi på dagen hennes. Noe som egentlig passet bra for meg, siden jeg skulle på medlemsmøte i Oriflame. Litt trist å ikke se henne på dagen hennes, men vi får ta det igjen snart. 

Siden jeg klarte å gå ut som Gruppesjef i Oriflame i desember, så skulle jeg få en kjempe flott  "Gruppesjefskoffert" med produkter for ca 7000 kr. Det var litt av en "snadderboks"
Bare se her... 
Gruppesjefskofferten
Masse fint av leppestifter, foundations, øyeskygger, concealer, ansiktskremer osv. osv. En flott Orkidee fikk jeg også :) Tusen takk, spesielt til min distriktsjef Gro Mette, som har hjulpet meg sent og tidlig, alltid positiv og behjelpelig. Du er super!!

Det ble et veldig koselig møte med vår distriktssjef, regionsjef og sonesjef. De hadde mange nye, flotte produkter å vise frem, så det er bare å glede seg til de kommer i salg utover våren. En fin Goodiebag, fikk vi kjøpt til en super pris, trekninger med flotte premier osv. Mange nye partys ble det også på meg :)
Det blir spennende!!

tirsdag 24. januar 2012

Gilbert 2 år

Tirsdag 24.01.12 ble vår kjære Gilbert 2 år....
Da Snuppa kom hjem fra skolen ble vi bedt opp til Gilbert og mamma, der var vaffeljernet igang. Vi kosa oss med vaffel, og Gilbert fikk en pakke med Dentastix av oss. Somlete som vi er, så hadde vi ikke fått kjøpt noen ordentlig gave til han i år :( men han syns Dentastix var supert. Mamma og jeg tok med oss Gilbert ut for å fotografere bursdagsboffen, men du verden... han hadde hodet mer nedi snøhaugen enn over...

Gilbert dykker i snøen

Full fart og bare halve bikkja ble med på bildet ;))
Fine gutten vår koser seg i snøen
Mamma ute med kamera

Bursdagsboffen

Her fikk han øye på farfar som skulle hente posten,
det var spennende å følge med på og
gjorde det mye lettere for fotografen ;))
Gilbert er ikke klipt siden i begynnelsen av desember, noe en ser veldig godt nå. Gleder meg til å få bada og klipt han før vi skal til Tønsberg neste helg. Det blir første gang i Åpen klasse på Gibbe!! Spennende å se hvordan han passer inn sammen med de store gutta nå!!

mandag 23. januar 2012

Ny uke, nye muligheter....

Jeg krysser fingrene for at denne uka blir bedre enn forrige uke...

Snuppa kom seg hvertfall på skolen i dag, og Lillemann i barnehagen ved hjelp av Ba. Hele forrige uke var Snuppa hjemme fra skolen pga. feber, vond hals, mage og hode. Lillemann skreik mange ganger i løpet av nettene pga. voksesmerter... Hva gjør man for å hjelpe en liten mann som vokser så det knaker... ?? Gode forslag tas imot med stor takk...
Vi tok på ullsokker, og han lå m ullstilongs, vi smurte bena med body lotion... men det er ikke særlig annet en smertestillende tabl. som får roet han ned, noe jeg ikke liker å gi han så mye av. Mitt eget hode (altså migrena) har også vært kranglete denne uka, så bikkjene har noe energi til overs, skittentøysdunken har renni over osv. Nei og nei her ble det mye sutring... Litt kos har det også vært, begge ungane har fått dilla på å perle igjen. Lillemann perler dumpere, gravemaskiner og traktorer... mens Snuppa har perlet familien vår, bare se her:

Lilly, Snuppa, Mamma'n, Tassen kanin, Pappa'n, Lillemann og Nora
Lillemann perler maskiner
Jeg har akkurat vært ute siste lufteturen med hundene før natta, og så vakkert det er med all snøen. Lilly lager snøengler, hopper og spretter, og bare elsker å dykke ned i all denne snøen. Gamle Nora er ikke fullt så begeistret, hun gjør det hun må gjøre ute og går til døra igjen. Vi er alle forskjellige ;) Men jeg håper vi får beholde denne snøen en stund, så unger og bikkjer kan få kosa seg masse med den.
Ønsker alle en super uke :)

fredag 13. januar 2012

Ny "kamerat" på kjøkkenet :)

Nå er det gått en ukes tid siden gubben plutselig fant ut at vi kunne kjøpe oss kaffemaskin for noe av pengene vi fikk av "Julenissen" ;) Det har vi da ikke bruk for mente jeg!! Siden det bare er gubben som drikker kaffe, så fikk det holde med kaffetrakter'n vi har... Joda sa han, det finnes både kakao og te til deg og Nesquik til unga.

Ja, ja så reiste vi nå på Buskerud storsenter alle fire, og jammen ble det kaffemaskin på oss. En rund og flott liten sak fra Dolce Gusto. Det har blitt noen kopper med kaffi, kakao og Nesquik her den siste uka, og Snuppa holder kurs om hvordan maskinen funker for alle som kommer innom. Stas for både store og små detta:)




onsdag 11. januar 2012

Så renner tårene igjen...

Jeg er på min vanlige "runde" med å lese over bloggene jeg følger. Det ble en ekstra lang stopp hos AMELIE78 igjen i kveld... hennes innlegg Savn i hjertet og håp i magen gjorde stort inntrykk på meg, og denne gangen renner tårene i glede. Jeg følte igjen for å tenne et lys for denne lille famlien, som har opplevde det grusomme å miste et barn i mors mage, noen dager over termin. Nå skal de gå igjennom et nytt svangerskap, det er tøft, utrolig tøft for mennesker som har opplevd det de har. Jeg ønsker dem ALL
lykke i dette svangerskapet.



Jeg har fulgt Amelie sin blogg, så godt som hver dag siden jeg skreiv dette innlegget Tårene triller 19.juni 2011. Det er tøft å lese om hva dem går igjennom, og jeg har så vondt av dem. Håper inderlig dette svangerskapet vil gi dem mange gleder, og at det kommer en herlig liten bror eller søster som storebror Jesper får passe på hver dag fremover.... <3