lørdag 30. juni 2012

Smallville's Like Your Style




Frøken Rød har fått navnet Smallville's Like Your Style, til daglig heter hun Lea og er blitt prinsesse i Hønefoss. Hun blir lillesøster for i hennes nye familie bor det en gammel flat dame fra før. Lea skal vi få se igjen på diverse aktiviteter, noe vi setter stor pris på. Denne lille frøkna har hatt en spesiell rolle i flokken, og vært først ute med det meste. Hun har ikke vært sein om å skaffe seg noen koser, og spesielt av farmor. Så hun måtte inn til farmor og farfar å ta farvel før hennes nye familie kom. Som dere ser på bildene koser både farmor og Frøken Rød seg, og da jeg skulle ta henne med meg ut igjen holdt hun seg fast i farmor sin arm ;)

Lykke til på ferden Lea jenta vår.

Lea møter storesøster.

Smallville's Your Still The One

Jørgens favoritt, som han ga navnet Plinge.

Grønn gutt har fått navnet Smallville's Your Still The One på papiret. Han blir liten Oslo prins og skal hete Davis til daglig. Han har vært Jørgen sin favoritt valp, fordi han har hatt grønn halsring og grønn er yndlingsfargen til Jørgen. Jørgen har av en eller annen grunn kalt han Plinge, og lille gutten min får tårer i øynene da han snakker om at Plinge skal dra.... Jeg skjønner egentlig ikke hvordan jeg kunne finne på å selge han, ikke bare pga Jørgen, men også fordi han har sjarmert meg i senk og ser så fin ut. Meeen en kan jo ikke ha alle selv!! Hans nye familie har lovet at jeg skal få låne han med meg på utstilling, noe jeg ser veldig frem til. 
Gutten til farfar også
Davis 8 uker
Lykke til Davis gutten,
vi skal snart ut på nye eventyr sammen <3


fredag 29. juni 2012

Smallville's Your Special Order


Lyse blå gutt har fått navnet Smallville's Your Special Order, til daglig skal han kalles Ferras, og han skal bli prins i Mo i Rana. Hans nye "mamma og pappa" har ventet lenge på han, og det at de har tatt seg alt det bryet med å kjøpe han så lang unna og gjøre meg trygg på å sende han så langt, sier vel nok om hvor mye denne gutten er ønsket. 


Kan noen si nei til det blikket ?? ;))

Han er første valpen som forlater redet her, og jeg må innrømme at jeg syns det er rart at valpene nå skal reise en og en fremover. Ut i den store verden alene, men det er slik det skal være. Disse 8 ukene har gått så fort, og jeg syns Gina hadde en god kommentar da hun her om dagen spurte om vi kunne skru tiden noen uker tilbake, går det an mamma??

Ferras 7 uker 
Lyse blå har vært den største gutten hele veien. Han var størst av alle valpene da han ble født med sine 500 gram. Han har noen uker blitt slått av frøken Rød på vektskåla, men nå er han tyngst av hele gjengen. En herlig gutt som har full fart til tider, men når han sover, da sover han og resten av verden kan ikke forstyrre han. Han er en ordentlig go'klump, med et veldig godt uttrykk og jeg har blitt så ALT for glad i han.

Jeg er ikke alene om å ha blitt glad i disse valpene, det er ikke bare bare når de begynner og reise. På bildet under er det farmor som må ha en siste kosestund på fanget med han. I går kveld var mamma og pappa her for å ønske han god tur og lykke til i livet. Vi er mange som har blitt glad i denne gjengen.

Farmor må ha en liten kosestund med
Ferras før han skal dra. 


Lykke til, Ferras-prinsen vår <3


fredag 22. juni 2012

Besøk av Linus

I kveld har vi hatt besøk fra Råholt, lille Linus og Zico har vært på besøk hos oss. Noen damer på to ben hadde dem også med seg, så det var koselig. Zico og Lilly var lykkelige for å se hverandre igjen og endelig kunne få leke litt sammen. Lille Linus er 14 dager eldre enn valpene mine, og han ble jammen stor i forhold til gjengen her. Men de syns han var kjempe tøff, og han følte seg nok veldig stor sammen med disse småtassene ;)

Linus (Black Flat's The Brave Tin Soldier) 9 uker
Leke med Linus er kuult 
Frøken Oransje kan sove hvor som helst...

Mona og jeg måtte også stille opp valpene og studere de litt nøyere. 
Vi rakk bare å ta ståbilder av noen av småtrolla fordi det kom overraskende besøk til oss.


Frøken Grå 7 uker

Frøken Rød 7 uker
Frøken Oransje 7 uker

søndag 10. juni 2012

Valpene 5 uker


Nå er valpene blitt 5 uker, og det var tid for runde nr. 2 med ormkur. De smatter det i seg og er så flinke. Alle har vært en tur på vekta i dag, minstemann veier 2170 gram og største er blitt 2870 gram.

I dag har de kosa seg masse ute. Farmor og farfar fikk besøk av en tidligere nabo og hans familie, så da fikk valpene litt ekstra kos derfra også. Satt inn et bur i bingen som valpene har ute, noe som var veldig spennende. En etter en tok turen inn i buret, og tilslutt var det en gjeng som sovnet inni der.

Været har vært fint helt til litt utpå kveld da begynte det å regne. Det passet veldig fint at tante Marit, Aslak og "store" Gina svinget oppom her akkurat før det begynte og regne. Da ble vi mange til å bære inn valpene, og vips så var alle inne før noen rakk å bli særlig våte. Og valpene fikk enda litt mer kos i dag.

lørdag 9. juni 2012

Valpenes navn er i boks


Nå har jeg bestemt meg for navn til valpene. Alle valpene i dette kullet skal hete noe med YOUR, fra pappa Uno sitt navn, Black Mica's Not YOUR Business.

Hannene:
Smallville's Your Special Order
Smallville's Your My Captain Tonight
Smallville's Your Still The One
Smallville's Your Love Is My Drug

Tispene:
Smallville's At Your Service
Smallville's Explore Your Faith
Smallville's Fake Your Beauty
Smallville's Like Your Style
Smallville's Make Your Way
Smallville's Use Your Illusion

Jeg får fortsatt ikke til å legge ut bilder her, men legger ut bilder av valpene på facebook så lenge, for dere som er der.

onsdag 6. juni 2012

Koselig dag


I dag kom Ellen og Mari for å kikke på valpene. Ellen driver kennel Bezonian og er oppdretter til flathannen min Gilbert, og min gamle flat Solan. Jeg hadde tatt med valpene ut for å spise litt før dem kom. Det ble masse kos på Lilly og valpene, og etter en stund mente Ellen det var på tide å prøve og stille opp valpene. De er fortsatt unge, men "den skal tidlig krøkes som god krok skal bli", så det var bare å starte med treningen på å stå pent på bord. Det gikk overraskende bra syns jeg, bare se her...



Bilde test...

Men bilder får jeg fortsatt ikke publisert ser det ut til, da må jeg prøve litt mer her og se om jeg klarer løse gåten.

En liten test...

Seint i går kveld hadde jeg skrivi et veldig langt innlegg, med mange bilder, men ikke noe av det ble publisert....
Det var fryktelig kjedelig, orket ikke skrive det på nytt så langt på natt.... Så dette er en liten test for å se om det fungerer i dag...

tirsdag 5. juni 2012

Valpene 1 mnd.


I dag er valpene blitt 1 mnd. gamle. Tiden går så fort, om en måned har de aller fleste av dem reist herfra. Så det er bare å nyte dagene med dem fremover. I helgen hadde vi besøk av flere av valpekjøperne. Hyggelig å hilse på folket, og valpene satte stor pris på litt ekstra kos. For ikke å snakke om Lilly, hun kan jo ikke få nok kos.

Jeg syns de mat stativene som Sissel og Rune, kennel Fosliskrenten har ser så kjekke ut, så jeg spurte John pent om han kunne lage noe i likheten til meg og nå har han fikset det. Så i går fikk valpene mat fra hver sin matkopp for første gang. Ikke lett første måltidet, men allerede på måltid nummer to var de mye flinkere. Så her er det bare å øve videre på "bordskikk" ;)) Alle kaster seg over maten og spiser med stor appetitt, og det er deilig å se.

KAOS!!
Ikke lett å holde seg i sin egen matkopp!!
Mamma Lilly følger med <3
Nei og nei, for noen små griser... 
Tja, hva skal man si..... 
Måltid nr 2 med hver sin matkopp, så flinke!!
Valpene var ute for første gang i går, noe som var kjempe stas. De hoppet og spratt, og kosa seg veldig. 

Denne var spennende.... 
Mange som var tørste gitt... 
Frøken Gul koser seg
Grønn gutt tar en pause
Lyse Blå gutt rister tepper