onsdag 27. mars 2013

Birk - Smallville's Your Captain Tonight

Birk 9 mnd.

Jeg fikk noen bilder av Birk - Smallville's Your Captain Tonight for litt siden. Det er rart hvor glad en kan bli for noen bilder. Det er så gøy å få se igjen valpene, og se hvor fint de vokser til. Har ikke sett Birk siden slutten av sept.-12, og skal si han har blitt stor gutt siden sist. Han er så lik seg slik han var da han dro herfra i slutten av juli, bare en større utgave. Gleder meg stort til å se deg og kose med deg igjen lille Prinsen min, ekke så lenge til nå.... <3

Birk nesten 5 mnd.,
bilde er fra forrige gang jeg traff Birk.

tirsdag 26. mars 2013

Påsketur, og et besøk hos Bodil - Smallville's Fake Your Beauty

Vi har reist på en liten påsketur til Gol, og leid oss en leilighet rett over for Pers hotell fra mandag til onsdag. På vei oppover i går reiste vi om Hønefoss for å se på en sofa på Skeidar. Den planlagte sofa'n falt ikke helt i smak, men vi fant en sofa som heter LINNEA. Den var deilig å sitte i og fin å se på, den måtte vi jo bare ha! Gleder meg til uke 17, da dukker  Linnea-sofa'n vår opp :)

En stopp på McDonald hører med da vi er på tur syns ungane, så det ble matpause ved Bjørneparken i Flå. Der traff vi jammen Spiderman også, noe Jørgen syns var helt topp!!


Jentene koser seg på påsketur!
Lilly og John legger planer for påskeferien.
Mens ungane og gubben var i Tropicanan på Pers i dag, så reiste jeg en tur til Ål og besøkte Bodil - Smallville's Fake Your Beauty. Bodil trengte en klipp nå. Jeg har ikke sett og ordnet henne siden slutten av september, så det var på tide. Det ble klipp, bad og føn på den unge damen. Kjempe fin ble hun, og så flink hun var mens jeg ordnet henne. Ei kjempe herlig jente, og så lik mamma Lilly at det er helt skummelt. Ser også veldig mye likhet med søster Lea - Smallville's Like Your Style, men Bodil har hakket lengre hals enn Lilly og Lea. Den kommer nok fra pappa Uno. 

Bodil koser seg med leika si.

Tusen takk for en koselig dag hos dere Gunnlaug og Rolf, og takk for at dere tar så godt vare på prinsessa "mi". Det var en veldig glad og stolt oppdretter som dro fra dere istad. Gleder meg til å snart treffe dere igjen!!

Nå skal vi slenge oss i sofa'n, og kose oss med godis og tv. 
Tirsdag er tv-kveld for meg, og gudskjelov har ikke Tv2 seriene tatt påskeferie :)