onsdag 23. oktober 2013

En liten hilsen på SNØEN

På mandag morgen snødde det her, og det gjorde det til litt utpå dagen. De sorte damene mine var i 100, snø er lykke og de kosa seg stort ute i den lille snøen som kom. Da vi fikk med Gilbert også, ble det ekstra stas. Terrier'n i huset var ikke fullt så HAPPY for snøen som kom, og snudde i døra. Hun gidder ikke ut på tur i slikt vær. Hun ønsket nok hun kunne gått på do inne.

Tirsdag morgen var lykken enda større både hos de sorte damene og ungene, det var kommet enda mer snø. Men i dag var snøen borte og det har vært bare regn, vått og ekkelt. Så får vi se da, hvor lang tid det tar før vi får hilse på snøen igjen. Jeg vet det er flertall her i huset som gleder seg til det kommer mer snø. Noen bilder fra mandag...

Gilbert og Bodil koser seg i snøen

Lilly
Begynner og bli litt hvitt.... 

Gamle låven og stabburet vårt.... med snø i lufta.

Lilly og Linnea lurer på om dem MÅ gå inn igjen..... 

lørdag 5. oktober 2013

Bodil og Linnea 17 mnd. - i fine høstfarger!!


Nydelige Linnea jenta vår,
17 mnd. gammel
Høstfargene er så fine om dagen!! Linnea og Bodil har månedsbursdag i dag - 17 mnd er dem blitt. Det var en fin unnskyldning for å ta med seg fotoapparatet ut og fotografere hundene under lønn, som jeg pleier og gjøre hvert år på denne tiden av året. Ser på bloggen at jeg tok bilder av Linnea i lauvhaugen under lønn for akkurat 1 år siden også, da var hun bare 5 mnd. og lita snuppe.

Tida flyr, og de sorte smådamene vokser til. Tenkte og ta bilde av Bodil også på samme stedet, men da hun såvidt hadde satt seg ned i lauvhaugen fikk hun øye på en fotball og stakk avgårde med den. Fotballstjerna slo til igjen :) Mye kulere og leke med fotballen enn å sitte fin jente a'gitt.

Herlige Bodil - 17 mnd. gammel og fotballstjerna vår ;)


Noen bilder av mamma'n også, Lilly satt stor og flink jente mens hun ble fotografert... :)


 Go'jenta mi Lilly,
4 år og 3 mnd.