fredag 29. november 2013

Hurra for Zico som fyller 6 år i dag!

Zico på besøk i høstferien.
Det var veldig nære på at Zico (NUCH SEU(U)CH Bezonian Knock About) ble vår da han var liten, denne herlige lille bamsen gikk rett i hjerte på meg da vi var og kikket på han i valpekassa hos Ellen. Men det er dessverre ikke alltid det passer å kjøpe valp. Ellen trua mange ganger med å komme og sette han på trappa hos mamma og pappa, men så kom plutselig familien Ildahl og kjøpte go'gutten. Med det fikk vi oss nye venner alle sammen, og jeg har fått følge Zico nært hele livet hans. Faktisk så nært at jeg føler han er litt min også. At han i dag fyller 6 år er rart å tenke på, men vi har utrolig mange fine minner sammen og jeg håper på mange flere sammen med deg Zico.

Zico ca 2 mnd. gammel
Han er Lilly sin store helt og prins, det er ingen Lilly har det så gøy sammen med som Zico. Helt fra Mona, Zico, Lilly og jeg var på tur til Göteborg i januar -10 har han vært helten hennes. Sommeren 2010 lærte han henne å svømme, det var mye tryggere da Zico var med. Disse to har funnet på mye rart i mange år nå. Det er akkurat det samme hvor og når dem treffes, livet er herlig da dem får være sammen.

Lilly og Zico på sommerferie i Trondheim 2010
Lilly og Zico i full fart en vinterdag.
Zico og Lilly på kirketrappa i Hamar høsten -11
Lilly og Zico slitne etter en ordentlig rasestund sommeren -12
Bodil syns også at onkel Zico er en kul fyr, hun er så betatt av han at onkel Zico nesten blir litt lei henne. Linnea derimot, hun går litt mer forsiktig frem. Hun syns onkel Zico er en grei lekekamerat, men Linus (Black-Flat's The Brave Tin Soldier) er nok hakket kuulere i hennes øyne.

Bodil og Zico i høstferien
Zico har også en liten beundrer til her, Nora syns merkelig nok det er ganske så greit at Zico kommer og tisser på hjørnet av hundegården hennes da han er på besøk. Det er noe han alltid må ha gjort når han kommer hit, og Nora har fortsatt ikke lært at hun må trekke til seg nesa da han gjør det, raringer. Da Nora og Zico er på tur er det han som tar litt av og Nora som har kontrollen, rart å se denne store sorte bamsen ha sånn respekt for lille Nora'n vår.

Håper de har gjort litt ekstra stas på deg der hjemme i dag, hvis ikke fikset du vel litt feiring selv ;))

Zico snart 2 år gammel,
Bjerke -09