torsdag 31. mars 2016

Hedda og Rosa leker og leker


Måtte se tilbake på bilder fra en av alle Hedda og Rosa sine lekestunder. De har hatt det veldig moro sammen disse to. Skal bli rart å se hvordan de takler hverdagen uten hverandre nå etter Rosa reiste hjem til sin forvertfamilie i går kveld. Disse to smådamene har hengt sammen, så godt som 24 timer i døgnet i 2,5 uke. Skal bli spennende å se reaksjonen neste gang de treffes igjen.... 









mandag 28. mars 2016

Påskeferie og Hedda 12 uker på Påskeaften



Hedda 12 uker på påsketur
Nok en spennende uke for Hedda, hun har hatt selskap av Rosa denne uka også. De to er et radarpar der de surrer på. Skjærtorsdag fikk de hver sin KONG med kjøttboller fra Vom og Hundemat - det er det beste Rosa vet og nå skulle Hedda også få smake på godsakene. Skal si alle jentene var fornøyd med påskegodisen.

Hedda koser seg

Lekne jenter
Rosa og Hedda
Langfredag kom Bodil, Gina og John hjem etter noen dager på hytta til mor og far Raaen. Vi kjørte oss en tur til hytta i Saggrenda. Hedda og Rosa har ikke vært på Saggrenda før, så det var spennende å utforske litt. Det var stor stas for Rosa å leke med Gilbert igjen. Han er den kuleste av alle hundene her syns Rosa. Gina, pappa og John gikk en tur med hundene og kikket på arbeidet ved Saggrendadammen - badeplassen på hytta. Der skjer det store forandringer, og det blir nok veldig bra til sommeren.

Gilbert og Rosa
Påskeaften var det 12 uker siden Linnea fikk valpene sine, tiden går jammen fort. Nå er det tid for å gå ned til 3 måltider om dagen, vaksine og ormekur står for tur. Hedda skal til dyrlegen på tirsdag for 12 ukers kontroll.

Vi ba oss selv på hytta til et vennepar, og der ble vi lovet vafler. Noe Jørgen var veldig glad for siden han ikke fikk vafler på Vaffeldagen fredag. En koselig kveld med gode venner og en lykkelig Zico boff som var VELDIG glad for å se meg igjen. Lenge siden jeg hadde sett han nå, og han ble nesten ikke ferdig med å vise meg hvor glad han var. Raringen, 8,5 år gammel flat-gutt som oppfører seg som en unggutt.

Søndag ble det ny tur på Saggrenda, denne gangen for å hente Gina som ble igjen på hytta på fredag. John og Gina hadde planlagt middag på BigHorn og vi storkosa oss der alle 4.

Tre generasjoner -
Mormor Lilly, Hedda og mamma Linnea
I dag har vi hatt en rolig dag her hjemme. Veldig dårlig vær og kranglete topplokk på meg - så blir det ikke de store utskeielsene. Flinke hunder som ikke har noe problem med å ha en helt rolig dag hjemme heller når mamma'n er i dårlig form. I morgen er det tilbake på jobb for gubben, unga har fri en dag til før skolen starter opp på onsdag - så er vi tilbake til hverdagen igjen. 

Påsken 2016

mandag 21. mars 2016

Hedda 11 uker



Hedda 11 uker
Hedda har hatt en travel og spennende uke. Forrige lørdag kjørte vi en tur til Drammen, hvor vi møtte Rosa med familie. Rosa ble med oss hjem, for hun skal være hos oss på lang Påskeferie. Hedda syns "tante-Rosa" er kjempe kuul, og det ser ut som det er ganske så gjensidig.


Små-jentene på tur
Rosa og Hedda deler gjerne bur
Kl. 3 natt til søndag satte mamma, pappa og jeg oss i bilen med Rosa og Gilbert. Turen gikk til Kristiansand hvor Norsk kennel klubb arrangerte hundeutstilling i Sørlandshallen. Rosa sin første offisielle utstilling og Gilbert på jakt etter stor-certet. Gilbert fikk Excellent og ble plassert som nr. 5 i åpen konkurranse klasse. Rosa fikk Very Good og ble plassert som nr. 4 i konkurranse klassen for junior tisper. Ikke den helt store dagen resultatmessig, men vi hadde en fin tur og Gilbert har fått seg en ny beundrerinne i Rosa.

Gilbert og Rosa
Mens vi var på tur hadde Gina og John full kontroll på Hedda og de sorte damene her. Hedda hadde fått nytt navn denne dagen - Piraja - nå har hun virkelig begynt å bite i alt og alle med sine sylskarpe tenner. Mandag hadde vi en rolig dag her hjemme. Rosa og jeg var slitne etter bilturen. Tirsdag var Gina nok en gang hundepasser, da mamma og jeg skulle til Eggedal og ordne sveisen. Gina fikser det helt fint nå - 6 flatter er ikke noe problem for den frøkna.

Gina på luftetur med Rosa og Hedda
Hedda, Rosa og jeg ble bedt opp til mamma på frokost på onsdag. Ingen av småjentene hadde vært oppe hos mamma før. Det var greit å ta dem med opp en tur, før mamma skulle passe de på fredagen mens Gina hadde Bowlingbursdag med jentene i klassen.

Hedda og Rosa på besøk hos Gilbert
Rosa og Gilbert fant tonen på Kristiansandturen vår på søndag, og lykken var stor da de traff hverandre igjen. Jeg er alltid litt forsiktig med å slippe små valper sammen med de voksne flattene. Det tar fort litt av i leken for dem og en kræsj kan bli en ganske så hard trøkk for en liten kropp. Men både Gilbert og Rosa var så flinke til å ta hensyn til Hedda, at de kunne bare få styre på ute en stund. Det ble også en tur på jordet med disse tre - så herlig å se på dem. Hedda litt småsjalu for hun fikk ikke så mye oppmerksomhet som hun ønsket. La forlabben innatt Gilbert og lagde noen rare boffelyder, da Gilbert og Rosa så på henne - så løp hun unna.

Takk for turen smasker på trammen

Tidlig på søndag fikk vi besøk av Buddy, Heidi og Joakim, som var ute på kjøretur. Så koselig å få se igjen Buddy, og som han har vokst siden han dro herfra for 14 dager siden. Skjønne gutten, det ble stor glede i Warhuus da han kom. Mamma og pappa kom ned, og farmor og farfar måtte ut å hilse på han. Hedda og Buddy hadde det veldig gøy ute her en stund, og tante Rosa fikk lekt litt med han også.

To som var veldig glade for å se igjen Buddy
Buddy, Hedda og tante-Rosa
Buddy kom med Påskeegg
Det har vært flott vær her denne uka, og det har gjort turene med hundene ekstra fine. De storkoser seg i snøen. Det tiner fort nå, så vi må nyte den så lenge den ligger på jordet og Høgda.

Sitter på trammen og venter
Jeg har gjort ferdig et innlegget fra Skatten eller Buddy var 8 uker, som finnes her.

fredag 11. mars 2016

Valpene levert, og bare frøken Lilla igjen


Frøken Lilla 8 uker
Ja, nå er valpene levert og vi har bare lille frøken Lilla igjen her hos oss. Frøken Lilla har blitt Hedda, og Gina fikk henne i bursdagsgave. Veldig spennende å starte opp med valp igjen, og det at hun er datter av Linnea og datterdatter av vår kjære Lilly er ekstra stas kjenner jeg. Vi ser så mye Linnea i henne, samtidig som jeg også ser noen drag fra pappa Lillen.

Frøken Lilla 8 uker
Ei kjapp lita frøken, som fotfølger Gina. De har begynt med sitt og bli - og hun lærer veldig fort. Vi blir så imponert over henne. Hun sjarmerer pappa John gang på gang, og hun syns Jørgen er god å leke og kose med. Hedda og jeg har hatt noen rolige dager mens ungene har vært på skolen. Noen turer inn til farmor og farfar, leke og kose med mamma Linnea - sjelden har vi sett Linnea så leken som hun er sammen med Hedda ute nå. Noen turer sammen med mormor og tante Bodil er også veldig spennende. Mormor Lilly er så leken at hun i blant glemmer hvor liten Hedda er. Da piler Hedda inn under en buske eller hjem på trammen. Raringer....

På onsdag var Hedda så heldig å få være hos søster Silja, Bente og Nils Knut. Onkelen min døde forrige mandag og dermed skulle alle i Warhuus i begravelse på onsdag. Det var bare tredje dagen Hedda var eneste valpen her, og jeg kunne ikke reise fra henne i så mange timer uten å ha trent på å være alene hjemme. Det var utrolig snilt av Bente og Nils Knut, og så godt for meg å slippe bekymre meg for hvordan Hedda hadde det på denne vonde dagen.
Det var så hyggelig å se søstrene sammen da vi kom for å hente henne. Linnea var også med og fikk hilse på Silja igjen - det ble en koselig stund før vi tok med oss Hedda hjem igjen. Hun sovnet med engang hun kom i bilen, og det var ikke mye vi merket til henne resten av kvelden. Så sliten etter en morsom dag. 

Hedda og Silja følger med på hva Nils Knut driver med.

Silja og Hedda spiser middag sammen

Jeg har så mange kladder med blogginnlegg, som ligger her fra de 2-3 siste ukene. Jeg har begynt på innlegg, men ikke hatt tid til å gjøre de helt ferdige eller så har jeg sovnet fra dem, også har de da ikke blitt publisert. Så jeg skal gjøre de ferdige etterhvert her tenker jeg, og da tror jeg at jeg legger de ut på de datoene de egentlig skulle vært lagt ut på - da blir det lettere å finne igjen senere. Jeg starter med å publisere disse innlegget fra Linnea og Lillen valpene var på 7 ukers kontroll og Skatten på 7 ukers kontroll 

mandag 7. mars 2016

Skatten 8 uker - besøk av pappa Bailey og tid for avreise.


Skatten 8 uker


Fredags ettermiddagen kom Skattens sin pappa Bailey og farmor Anne Lise på besøk. Farmor Anne Lise fikk sett Skatten både på bordet, i bevegelse og som kosegutt. Litt klipping måtte vi prøve oss på også, for å se litt mer hvordan han ser ut under all denne herlige pelsen han har.

Smallville's Dancing On My Own
8 uker
Jammen hadde farmor med seg en liten dummy til han - så fikk Skatten også sin egen dummy, akkurat som Linnea valpene fikk av sin pappa Lillen. Skatten syns dummyen var kuul, så nå kan gutten trene apportering fremover.

Da farmor Anne Lise skulle dra, fikk Skatten hilse på pappa Bailey og grand onkel Viper. Det var kjempe stas for alle tre, og for oss to-bente også. Så herlig å se disse store hannhundene være så forsiktige og snille med lillemann.

Skatten og pappa Bailey leker


Søndag var tiden kommet for at Skatten skulle reise til sin nye familie i Bærums Verk. Gutten ble bada og litt fotografering sammen med mamma Bodil måtte til. Alltid koselig å ha og se tilbake på. Det har blitt veldig spesielt med Skatten, som eneste valpen til Bodil og med sin herlige personlighet har han smeltet oss totalt. Jørgen gråt, og ba dem om å passe godt på han. Gina, mamma og jeg kjempet også med tårene, selv om vi føler oss helt trygg på at denne gutten har fått verdens beste familie - så er det så rart akkurat når de drar ut i verden alene. Lykke til Skatten, eller Buddy som er ditt nye navn - gleder meg til å følge med deg fremover.

Bodil med Skatten sin




Tårene rant over for både mamma og meg da vi kom inn igjen og Bodil begynte lete etter Skatten. Stakkars Bodil jenta vår, fant ikke Skatten sin - selv om hun leita i hele huset. Hedda var som luft for henne - hun betydde ingenting da. Lilly eller Linnea har aldri reagert sånn da valpene drar. Vi måtte tilslutt ringe etter pappa. Da han kom roet hun seg og verden ble etterhvert ok igjen.