søndag 26. januar 2014

Bursdagshelg

Vi startet helgen med vaffelparty for Gilbert, som ble 4 år på fredag. Jørgen gikk rett opp til Gilbert og mamma etter skolen, og han sang HAPPY BIRTHDAY fra han åpnet døra :) Da Gina kom hjem fra skolen litt senere på fredag, ble det vaffelparty.


Bursdagsboffen skulle få sitte ved bordet fant vi ut, noe han syns var rart... Han pleier å ligge i døråpningen mellom stua og kjøkkenet når vi spiser, så nå hadde det virkelig klikka for oss syns han. Men vi stablet han opp på 2 kjøkkenstoler og da måtte vi fotografere litt. De gærne har det gått sies det... og Gilbert fikk bursdagsvaffel sittende på kjøkkenstolene. Han syns det var ganske trygt å legge seg ned på stolen etterhvert.Lørdag var det mer bursdagsfeiring, vår kjære Mimmi (min mormor) fylte 80 år på lørdag og det skulle feires med lag i gamle skolen i Eidalsroa.

Mimmi 80 år

Mimmi sine fire barn, 3 av 4 svigerbarn, ni barnebarn og to oldebarn var på plass og da måtte slekta fotograferes. Ikke så lett å få alle til å se ordentlig ut på samme bilde, men mye tull og moro ble det.

Mimmi med hennes glade barn og svigerbarn.
Mimmi med barnebarn og oldebarn.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar