lørdag 26. mai 2018

Valpene 3-4 uker gamle


Uka fra valpene var 3-4 uker gamle skjedde det så mye. Valpene har fått utforske mange nye steder, opplevd mye nytt, og de utvikler seg så fint og fort.


Torsdag var det 17.mai - ungene, pappa og John reiste på skolen og gikk i tog, mens mamma og jeg feira her hjemme sammen med valpene og de andre hundene. Det ble reker og 17.mai program på tv'n for oss. Valpene fikk flytte opp i bingen vi har satt opp til de i stua, og det var spennende for de små. Noe piping ble det, men mest utforsking av den nye plassen deres.De har fått på seg små halsbånd med fargekoden sin på, og da ble det mye kløing. Akkurat samme reaksjon hver gang en liten boff får på seg halsbånd.... de klør og klør på halsbåndet.


Fredag lagde Jørgen et lite hus til valpene av en pappeske, dette var veldig spennende og de dura inn og ut av esken mange, mange ganger. Noen sovna tilslutt inne i huset.

Lørdag var det Prinsebryllup i England, og da ble det bryllup på oss - valpene fikk høre noen nye lyder fra tv'n - så nå har de vært i bryllup også ;) John og faren hans tok med seg de voksne hundene våre på hytta på skauen i to netter, noe boffane syns er helt topp.

Valpene fikk med seg Prinsebryllupet ;)
Søndag fikk Rosa besøk av sin matmor Nina, og hun hadde også med seg sin niese, mamma og pappa. Noe Rosa syns var kjempe stas å få besøk av familien sin.
Koser med mamma
Mandag var det 2.pinsedag og fri, så da passet det fint med de to første valpekjøperbesøkene, alltid hyggelig å begynne på runden med besøk av nye valpekjøpere.
Hei på deg Mørke Blå

Tirsdag ble en rolig dag, hvor valpene var ganske så rolige.

Så var det onsdag igjen, og ukesbursdag - denne gangen ble valpene 4 uker gamle. Ukene går så fort med disse små sjarmtrollene i hus. Jeg fikk et valpekjøperbesøk på dagen, veldig hyggelig at selv de som bor langt unna får til et lite besøk før valpen skal hentes. Det setter jeg pris på.


Da Jørgen kom hjem fra skolen, ble han med meg på å veie valpene, gi ormekur og ta 4 ukers bilder av hver valp.
Brun sitter fint på vekta
Lille Rosa har fått ormekur

Blæh... dette var ikke mat ;)

Jørgen sjekker at all ormekuren er kommet inn i munnen

På kvelden fikk valpene komme ut for første gang - noe de syns var veldig spennende og de er så søte når de undersøker nye steder med en fornuftig forsiktighet. Kveldsmaten ble servert ute, og det så ut til å smake like godt ute, som inne.

2 kommentarer:

  1. Hei! Ser dere har lagd en kjempe fin valpebinge inne med et grønt underlag og lurer på hva det er og hva dere har under der igjen El er det rett på gulv? Å hvordan dere har festet grinede?

    SvarSlett
  2. Hei, så ikke meldingen før nå dessverre, så derfor sent svar... Det er en grønn pressening i PE-materiale, som er vanntett, ikke sånn billig lettpressening, som en får kjøpt på byggvare. Samboeren min hadde denne, som vi bruker som bunn i valpebingen i stua, denne ligger rett ned på gulvet - også har vi en ramme i tre som vi legger presseningen over, og skrur fast grindene i. Dette har fungert veldig fint for oss, den er lett å gjøre ren daglig og gulvet under den grønne presseningen er faktisk like fint, noe jeg var veldig spent på etter første gang vi brukte den.

    SvarSlett