fredag 19. september 2014

Buzzador kampanje - VANISH



Dette er min andre Buzzador kampanje. Forrige gang fikk vi teste Flux Junior produkter. Noe ungene syns var helt topp, og vi fortsatt har glede av. Ungene har etter denne kampanjen brukt munnskyll fast.

Nå var det Vanish produkter vi fikk teste og dele ut til venner og kjente. Vi fikk en eske med alle produktene på bildet over. Allerede den dagen pakka kom i posten var 4 poser delt ut. Til 4 damer i forskjellige faser i livet, med en fellesnevner - alle har til tider flekker på klærne de vasker etter baby, småbarn, store barn, mennene sine, husdyr og faktisk noen lagd av dem selv også.

Alle jeg har snakket med om produktene har hørt om Vanish. Noen har prøvd Vanish produkter - andre ikke, men alle har vært veldig positive og følt at dem har bruk for og lyst til å prøve produktet.

Jordbærsyltetøyflekk - bortevekk med Vanish
Frøkna og jeg tok en snartur på Blaafarveværket her en ettermiddag, og fikk endelig kjøpt årets første "pannekake med blåbærsyltetøy og vaniljeis" til meg og "vaffel med jordbærsyltetøy" til frøkna. Plutselig hadde frøkna sølt syltetøy på singlet en sin, men hva gjorde det, nå hadde vi en grunn til å teste Vanish :) Sjelden en blir glad for sånne flekker, men nå var det faktisk litt gøy. Og som bildet viser, var flekken borte etter en vask med Vanish blandet sammen med vanlig vaskepulver.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar