tirsdag 11. august 2015

Mini-valpetreff og utstilling på BiriBrødrene Nero og Hampus
Foto: Tove Smedsrud
På søndag var det retrieverklubb utstilling på Biri. Jeg var så heldig at Nero - Smallville's Bodyguard med familie og Hampus - Smallville's Toastmaster med matmor tok turen til Biri og hilste på oss. Kjempe koselig å få se igjen valpene, og som de har vokst på 4 uker. Brødrene hadde en artig dag på utstilling, masse inntrykk med alle hundene rundt dem og masse lek dem to imellom.

Hampus med matmor og Nero med familie
Full fart med lek
Slitne brødrene koser seg
Bare må kosebite litt i hverandre
Da påmeldingsfristen til utstillingen gikk i glemmeboka for meg, så ble det bare Linnea jeg etteranmeldte til denne utstillingen. Godt var det for Caravellen begynte og bråke så fælt på vei hjem fra Elverum på lørdagen, at vi turte ikke kjøre så langt med den en dag til. Så da ble det lille "loppa" (Subaru Impreza) til mamma og pappa vi måtte kjøre, og der var det ikke plass til mer enn en hund.

Nero hilser på storesøster Linnea

 En stor og flott åpen klasse tispe denne dagen også. Siden Gina var bedt i bursdagfeiring til de i klassen som hadde hatt bursdag i sommerferien ble det meg som skulle stille Linnea. Litt rart, det er ikke mange gangene jeg har stilt henne for det er jo Gina sin jobb. Vi fikk en Excellent og takk for i dag i konkurranse klassen.

Gjensynsglede -
Jørgen og Nero
Litt større og tyngre å ha på armen nå enn for 4 uker siden,
men det går fortsatt fint å ha Hampus på armen for en kos.

Litt utpå dagen var det tid for Barn&Hund. Noe Jørgen har gleda seg til siden i fjor. Han og Linnea gikk barn og hund for første gang på Biri i fjor. Da ble dem nr. 2, og fra den dagen har målet hans vært og vinne Barn og Hund på Biri i år. Jammen klarte han det, en kjempe glad og stolt gutt fikk rosett, premieglass og jojo.

Jørgen stiller Linnea i Barn&Hund


Stolt gutt viser frem premiene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar