torsdag 29. mars 2012

Lilly er drektig...

Selv om Lillemann undersøkte Lilly med kikkert og fant valper her om dagen, så syns jeg det var tryggest å ta en ultralyd hos en litt mer erfaren dyrlege også ;)) Vi har vært veldig spente på om det er noen småtasser i Lilly sin mage. Hun har vist mange typiske tegn, men en kan fort bli lurt. Så i går var Lilly og jeg en tur på Åssiden dyreklinikk. Vi fikk en veldig hyggelig og flink dyrlege, han kjente først på henne og mente det var noen der. Så sto ultralyd for tur, der fant han ganske mange. Han mente og ha sett en 7 -8 stykker. HURRA, så glad jeg ble.

Det er vanskelig å si noe sikkert antall etter en ultralyd, men jeg fikk i hvertfall bekreftet at hun er drektig. Så får vi se om vi skal ta røntgen bilde i slutten av drektigheten for å få et mer sikkert svar på antallet.

Det ble mange telefoner og sms i går, denne glad-nyheten måtte jo Lilly og jeg dele med resten av verden. En liten ting måtte vi også kjøpe til Lilly sine småtasser. Når jeg selv var på ultralyd med Snuppa, så kjøpte jeg noe rosa, og med Lillemann ble det noe lyseblått. Denne gangen ble det små halsringer i forskjellige farger, så vi kan se forskjell på valpene etterhvert :)). Det er en spennende tid vi har i møte, og jeg gleder meg... :))

3 kommentarer:

  1. Dette blir moro! Lenge siden det var valper hos deg, nå! :-)

    SvarSlett
  2. Det begynner og bli lenge siden vi var jordmødre her ja ;) Og jeg gleder meg stort til å få en ny gjeng med småtasser her :)

    SvarSlett
  3. Gleder meg til å følge med :) super artige halsbånd :) Cecilie

    SvarSlett