tirsdag 10. april 2012

Påsken 2012

  Så var påsken 2012 over,
og tiden er inne for å samle de gule lysene som er igjen og få brent dem opp.I dag er gubben tilbake på jobb, mens lillemann og snuppa er hjemme pga. planleggingsdager i barnehagen og på skolen. Eller snuppa stakk opp til Mammei og Ba da dem endelig kom hjem fra hytta i går kveld. Mange dager siden vi har sett dem nå og da var det stas å kunne overnatte hos dem igjen. Så snuppa og Mammei har kosedag i dag. Lillemann har besøk av en kamerat, og da ble modelleira funnet fram igjen. Den er det lenge siden har vært i bruk, men dette syns småkarane var moro. Noe må man finne på når det er så stusselig vær ute.

Hva har vi egentlig gjort denne påsken ?? Godt vi har tatt noen bilder vi kan se tilbake på, siden dagene går litt i svirr for meg her. Så mange fridager og stort sett bare vært hjemme. Jeg syns 11 dager fri hørtes lenge ut da påskeferien startet, men gosh hvor for disse dagene også har gått.

Snuppa er klar for bursdagsfest
hos ei jente i klassen.


Snuppa begynte ferien med bursdag til ei klassevenninne, så var det overnattingsbesøk her, hyttetur med ei venninne, også reiste dem videre til hytta vår på Saggrenda, og var der med mamma og pappa ei natt. Travel liten dame i første delen av påsken.Nora storkoste seg da hun fikk overnatte sammen med jentene.

Her hjemme fikk jeg god hjelp av lillemann med å rydde og ordne opp litt ute og inne. Det er kjekt å ha en liten kar med traktor og henger når all papirsøppel og plast skal ned i søppeldunkene.


Lillemann med fullt lass på traktor og henger.

Tirsdag fikk vi overraskende og veldig koselig besøk fra Råholt. Mona og jentene stakk innom med et lass med aviser til valpekassa. Lillemann var så heldig å arve litt klær og sko også. Tirsdag kveld hentet jeg jentene på hytta, og fikk samtidig en kjempe koselig telefon fra en som var interessert i valp. Alltid koselig med litt hundeprat. Det har dukket opp noen nye valpekjøpere i påsken. Det er veldig trivelig å bli kjent med nye mennesker, som ønsker seg en liten flat som familiemedlem.

Onsdag dro guttane her i huset på hytta til gubben sine foreldre. Så da var det tid for jentetur og shopping på snuppa og meg. Vi hadde en super koselig dag sammen. Med bursdagspenger som "brant" i lommeboka til Snuppa, så ble det investert i Lego Friends. Snuppa fant bursdagsgave til Mor i Geithus, for hun hadde bursdag på påskeaften. Et bedre måltid på Burger King unnet vi oss også denne dagen.

Vi prøvde og sitte ute på Burger King, men fy som det blåste og vi måtte flykte inn i varmen.

Kvelden gikk med til å bygge Lego Friends.
 Det skjer mye med Lilly om dagen. En kjenner hvirkelig forskjell på magen hennes nå og puppene strutter.  Da gubben kom hjem på fredag, syns han at han så forskjell på henne bare siden han dro på onsdagen. På søndag var det 5 uker siden første parring, så nå er hun godt over halvveis. Veldig spennende hvor mange som er der inn. Jeg har lest endel i bøkene "Valping" av Anne Buvik og "Obstetrikk hos hund og katt" av Astrid Indrebø  i påsken. Interessant lesing i den fasen vi er inne i nå, så det ble "påskekrimmen" min.


Lilly syns det er deilig når vi fyrer i ovnen.

Migrena mi skulle jo dukke opp i påsken også, så påskaften og 1.påskedag var jeg så "heldig" å bli liggende mesteparten av dagene. Påskeaften var det bursdagsselskap hos min kjære "svigermor", så resten av gjengen dro dit. På 1.dag gikk Gubben og Snuppa en kjempe fin tur oppe i skogen her. De var borte i 2,5 time og hadde kost seg masse. Noen fine små hvitveis hadde de også med seg hjem igjen. Koselig :)

Gubben, Nora og Snuppa klare for gåtur.

Ja, ja så har vi visst rukket litt av hvert denne påsken også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar