tirsdag 24. april 2012

7 uker

I kveld er det 7 uker siden vi kom hjem fra Sverigeturen vår og tiden var inne for nye bilder av Lilly. Gina og jeg var ute og knipsa, og Olle Bolle er like lykkelig hver gang vi finner frem utstillingsbandet. Vi kjenner veldig godt at hun har forandret seg mye på en uke, og det er gøy å få foreviget det på noen bilder.
Ikke så lett å se stilig ut med den store magen, men søt er hun.

Lilly på 51.dagen i drektigheten

Bolla vår
På lørdagskvelden kjente jeg små spark og bevegelser i Lillys mage, det er bare en så herlig følelse å kjenne disse små sparkene. Jeg har kjent noen bevegelser når jeg har lagt handa på magen hennes før om dagen også, men på lørdagskvelden var det bare så tydelig. Så vi må stadig ha noen små kosestunder, som vi kjenner at valpene sparker. Det er bare så koos......


Hvor mange småtroll er det inni der tro??

Gubben startet opp med å lage valpekasse i kveld, og vips så hadde han mikset og ordnet så hele kassa var ferdig. Eller vips og vips, det tok jammen noen timer, men med god hjelp fra både Snuppa og Lilemann. Samt inspeksjon fra Lilly og meg med jevne mellomrom, så ble han ferdig før det var natta.

Arbeidskarane mine

Snuppa pusser og pusser,
så det ikke skal være noen skarpe kanter.

Alle mann i arbeid
 Til helgen flytter vi valpekassa inn på gjesterommet, og Lilly og jeg flytter inn dit. Håper hun blir like fornøyd med valpekassa når vi får den inn, som hun var ute her i kveld. Hun jumpet oppi og satt seg så fint og kikket rundt seg om alle så på henne ;)  

Lilly prøver valpekassa.

2 kommentarer:

  1. God og bred over ryggen ja - blir spennende å se hvor mange det blir :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hvor mange tipper du det er Kathrine?? ;)

      Slett