fredag 2. september 2016

HD og AD -rtg. av Lilly og Alonzo kullet


Balder - Smallville's Hero
Foto: T. Børrud

Lilly og Alonzo kullet er blitt 15 mnd. og i løpet av ei uke ble 4 av disse søsknene røntget. Jeg er imponert over hvor raskt vi har fått svarene denne gangen, men så har også tre av valpekjøperne vært inne på NKK sin nettside og bestilt rekvisisjon og betalt gebyret til NKK på forhånd.

Milo - Smallville's Entertainer
Foto: Stanghelle

Milo eller Smallville's Entertainer ble røntget på Hafsfjord dyreklinikk i Stavanger mandag 13/8, og der kom HD-svar etter 2 dager - A = FRI. Albuene ble lest av lørdag 20/8, svar sendt eier mandag 22/8 og her ble det 0 = FRI. Hurra :)

Balder - Smallville's Hero
Foto: T.Børrud
Balder eller Smallville's Hero ble røntget og øyelyst tirsdag 14/8 på Oslo dyreklinikk. Øyelysing får man svar på med en gang og her var det Intet Påvist :) Torsdag 18/8 kom det HD-svar - A, som altså vil si FRI :) Mandag 22/8 dukket det opp AD-svar, 0 som også er FRI - Gutten er helt perfekt :)

Hampus - Smallville's Toastmaster
Foto: M. Wottestad
 Torsdag 18/8 ble Hampus eller Smallville's Toastmaster røntget på ABC dyreklinikk Lillehammer, og HD-svar dukket opp fredag 19/8 - har aldri opplevd så kjapt svar før. Hampus sine hofter var også supre med en A. Svaret på albuene har vi måttet vente litt lenger på, men etter 11 dager kom det - 0 = FRI. Super dupert :)

Vi venter nå på vår andre Balder, eller Smallville's Gentleman sitt svar. Han ble røntget på Jevnaker fredag 12/8. Hans eier hadde ikke hatt mulighet til å gå inn og bestille rekvisisjon på forhånd, og da har det i dag gått 3 uker uten svar. Så en ser hvor effektivt det er å bestille rekvisisjon på forhånd.

Balder - Smallville's Gentleman
Foto: Takvam Hagen

Tidligere i sommer har Bajas eller Smallville's Teddybear blitt røntget, han fikk B på hoftene - som også er FRI, og albuene 0 = FRI. Flott!!

Bajas - Smallville's Teddybear
Foto: S. Høston

Rosa og Elmer er i planlegging med når de skal røntges. Gandalf og Nero regner jeg også med tar en tur på røntgen etterhvert.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar