mandag 18. juni 2018

Bilkjøring, og litt forskjellige opplevelser.


Nå har valpene fått prøvd seg ut på noen kjøreturer. Det er mye lyd i dem når vi starter opp å kjøre, da er det skikkelig "flatcoatedblues" og den er så høy at det gjør vondt i øra.... Det er vanskelig å finne volumknappen på valpene, enten er det full guffe med lyd eller så sovner de.De var med til Sigdal for å dekke til konfirmasjon på fredagen. Vi hadde med en binge med grønne grinder, som vi satt opp utenfor lokalet. Der fikk valpene, Rosa og Gilbert fin plass mens vi ordna. På vei hjem igjen startet de med mye lyd igjen, men det gikk ikke lange tiden før de sovna.

Valpene og Rosa slapper av på tur


På mandagen ble det nye Sigdalsturer for å rydde opp igjen etter konfirmasjonen. Da fikk valpene 4 turer på 30 min. - så den dagen fikk de mye erfaring med bilkjøring. Pappa hadde med seg 3 valper i bilen da han hentet Gina på gospel i Vikersund denne fredagen, og jammen hadde de sunget hele veien til Vikersund (20 min biltur)

Fineste mamma Rosa
Rosa har reist hjem til familien sin igjen, noe som har gått veldig fint både for Rosa og valpene. Rosa syns det er deilig å komme hjem til familien sin og lader batteriene igjen. Valpene har mye selskap av tante Linnea, som tar oppgaven med å passe på og oppdra valpene. Mormor Lilly syns valpene er helt herlige, så de får også leke litt med henne. Hedda syns de er veldig kuule så lenge hun har de grønne grindene imellom, men når de går løse syns hun dem er litt skumle. Rare Hedda vår.
Tante Linnea passer godt på valpene
Vi har hatt mye besøk denne uka også, og på tirsdag var vi så heldige å få besøk av pappa Chico med familie.
Pappa Chico m/fam. på besøk


Luna syns "farfar" Jarle hadde gode ører å bite på
 Denne helga har vi passet "kennelgutta" våre igjen. Brage har hatt ansvaret for at valpene har vann, noe han tok veldig seriøst. Han er kjempe stolt fordi en av valpene kanskje skal hete Brage, og få samme navn som han. Eilev syns valpene ble litt voldsomme denne gangen - både med høy bjeffing og når de kom etter han og ville bite litt i sko og bukser. Men jeg har ikke telling på hvor mange ganger han har vært borte til grindene og sett at "babyene" har det bra.

Brage passer på at valpene har vann


Brage har også gått litt rundt valpebingen med paraply. Det har ikke valpene sett før og de titta nysgjerrige på hva Brage hadde med seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar