mandag 7. mars 2016

Skatten 8 uker - besøk av pappa Bailey og tid for avreise.


Skatten 8 uker


Fredags ettermiddagen kom Skattens sin pappa Bailey og farmor Anne Lise på besøk. Farmor Anne Lise fikk sett Skatten både på bordet, i bevegelse og som kosegutt. Litt klipping måtte vi prøve oss på også, for å se litt mer hvordan han ser ut under all denne herlige pelsen han har.

Smallville's Dancing On My Own
8 uker
Jammen hadde farmor med seg en liten dummy til han - så fikk Skatten også sin egen dummy, akkurat som Linnea valpene fikk av sin pappa Lillen. Skatten syns dummyen var kuul, så nå kan gutten trene apportering fremover.

Da farmor Anne Lise skulle dra, fikk Skatten hilse på pappa Bailey og grand onkel Viper. Det var kjempe stas for alle tre, og for oss to-bente også. Så herlig å se disse store hannhundene være så forsiktige og snille med lillemann.

Skatten og pappa Bailey leker


Søndag var tiden kommet for at Skatten skulle reise til sin nye familie i Bærums Verk. Gutten ble bada og litt fotografering sammen med mamma Bodil måtte til. Alltid koselig å ha og se tilbake på. Det har blitt veldig spesielt med Skatten, som eneste valpen til Bodil og med sin herlige personlighet har han smeltet oss totalt. Jørgen gråt, og ba dem om å passe godt på han. Gina, mamma og jeg kjempet også med tårene, selv om vi føler oss helt trygg på at denne gutten har fått verdens beste familie - så er det så rart akkurat når de drar ut i verden alene. Lykke til Skatten, eller Buddy som er ditt nye navn - gleder meg til å følge med deg fremover.

Bodil med Skatten sin
Tårene rant over for både mamma og meg da vi kom inn igjen og Bodil begynte lete etter Skatten. Stakkars Bodil jenta vår, fant ikke Skatten sin - selv om hun leita i hele huset. Hedda var som luft for henne - hun betydde ingenting da. Lilly eller Linnea har aldri reagert sånn da valpene drar. Vi måtte tilslutt ringe etter pappa. Da han kom roet hun seg og verden ble etterhvert ok igjen. 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar