mandag 21. mars 2016

Hedda 11 ukerHedda 11 uker
Hedda har hatt en travel og spennende uke. Forrige lørdag kjørte vi en tur til Drammen, hvor vi møtte Rosa med familie. Rosa ble med oss hjem, for hun skal være hos oss på lang Påskeferie. Hedda syns "tante-Rosa" er kjempe kuul, og det ser ut som det er ganske så gjensidig.


Små-jentene på tur
Rosa og Hedda deler gjerne bur
Kl. 3 natt til søndag satte mamma, pappa og jeg oss i bilen med Rosa og Gilbert. Turen gikk til Kristiansand hvor Norsk kennel klubb arrangerte hundeutstilling i Sørlandshallen. Rosa sin første offisielle utstilling og Gilbert på jakt etter stor-certet. Gilbert fikk Excellent og ble plassert som nr. 5 i åpen konkurranse klasse. Rosa fikk Very Good og ble plassert som nr. 4 i konkurranse klassen for junior tisper. Ikke den helt store dagen resultatmessig, men vi hadde en fin tur og Gilbert har fått seg en ny beundrerinne i Rosa.

Gilbert og Rosa
Mens vi var på tur hadde Gina og John full kontroll på Hedda og de sorte damene her. Hedda hadde fått nytt navn denne dagen - Piraja - nå har hun virkelig begynt å bite i alt og alle med sine sylskarpe tenner. Mandag hadde vi en rolig dag her hjemme. Rosa og jeg var slitne etter bilturen. Tirsdag var Gina nok en gang hundepasser, da mamma og jeg skulle til Eggedal og ordne sveisen. Gina fikser det helt fint nå - 6 flatter er ikke noe problem for den frøkna.

Gina på luftetur med Rosa og Hedda
Hedda, Rosa og jeg ble bedt opp til mamma på frokost på onsdag. Ingen av småjentene hadde vært oppe hos mamma før. Det var greit å ta dem med opp en tur, før mamma skulle passe de på fredagen mens Gina hadde Bowlingbursdag med jentene i klassen.

Hedda og Rosa på besøk hos Gilbert
Rosa og Gilbert fant tonen på Kristiansandturen vår på søndag, og lykken var stor da de traff hverandre igjen. Jeg er alltid litt forsiktig med å slippe små valper sammen med de voksne flattene. Det tar fort litt av i leken for dem og en kræsj kan bli en ganske så hard trøkk for en liten kropp. Men både Gilbert og Rosa var så flinke til å ta hensyn til Hedda, at de kunne bare få styre på ute en stund. Det ble også en tur på jordet med disse tre - så herlig å se på dem. Hedda litt småsjalu for hun fikk ikke så mye oppmerksomhet som hun ønsket. La forlabben innatt Gilbert og lagde noen rare boffelyder, da Gilbert og Rosa så på henne - så løp hun unna.

Takk for turen smasker på trammen

Tidlig på søndag fikk vi besøk av Buddy, Heidi og Joakim, som var ute på kjøretur. Så koselig å få se igjen Buddy, og som han har vokst siden han dro herfra for 14 dager siden. Skjønne gutten, det ble stor glede i Warhuus da han kom. Mamma og pappa kom ned, og farmor og farfar måtte ut å hilse på han. Hedda og Buddy hadde det veldig gøy ute her en stund, og tante Rosa fikk lekt litt med han også.

To som var veldig glade for å se igjen Buddy
Buddy, Hedda og tante-Rosa
Buddy kom med Påskeegg
Det har vært flott vær her denne uka, og det har gjort turene med hundene ekstra fine. De storkoser seg i snøen. Det tiner fort nå, så vi må nyte den så lenge den ligger på jordet og Høgda.

Sitter på trammen og venter
Jeg har gjort ferdig et innlegget fra Skatten eller Buddy var 8 uker, som finnes her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar