mandag 28. mars 2016

Påskeferie og Hedda 12 uker på PåskeaftenHedda 12 uker på påsketur
Nok en spennende uke for Hedda, hun har hatt selskap av Rosa denne uka også. De to er et radarpar der de surrer på. Skjærtorsdag fikk de hver sin KONG med kjøttboller fra Vom og Hundemat - det er det beste Rosa vet og nå skulle Hedda også få smake på godsakene. Skal si alle jentene var fornøyd med påskegodisen.

Hedda koser seg

Lekne jenter
Rosa og Hedda
Langfredag kom Bodil, Gina og John hjem etter noen dager på hytta til mor og far Raaen. Vi kjørte oss en tur til hytta i Saggrenda. Hedda og Rosa har ikke vært på Saggrenda før, så det var spennende å utforske litt. Det var stor stas for Rosa å leke med Gilbert igjen. Han er den kuleste av alle hundene her syns Rosa. Gina, pappa og John gikk en tur med hundene og kikket på arbeidet ved Saggrendadammen - badeplassen på hytta. Der skjer det store forandringer, og det blir nok veldig bra til sommeren.

Gilbert og Rosa
Påskeaften var det 12 uker siden Linnea fikk valpene sine, tiden går jammen fort. Nå er det tid for å gå ned til 3 måltider om dagen, vaksine og ormekur står for tur. Hedda skal til dyrlegen på tirsdag for 12 ukers kontroll.

Vi ba oss selv på hytta til et vennepar, og der ble vi lovet vafler. Noe Jørgen var veldig glad for siden han ikke fikk vafler på Vaffeldagen fredag. En koselig kveld med gode venner og en lykkelig Zico boff som var VELDIG glad for å se meg igjen. Lenge siden jeg hadde sett han nå, og han ble nesten ikke ferdig med å vise meg hvor glad han var. Raringen, 8,5 år gammel flat-gutt som oppfører seg som en unggutt.

Søndag ble det ny tur på Saggrenda, denne gangen for å hente Gina som ble igjen på hytta på fredag. John og Gina hadde planlagt middag på BigHorn og vi storkosa oss der alle 4.

Tre generasjoner -
Mormor Lilly, Hedda og mamma Linnea
I dag har vi hatt en rolig dag her hjemme. Veldig dårlig vær og kranglete topplokk på meg - så blir det ikke de store utskeielsene. Flinke hunder som ikke har noe problem med å ha en helt rolig dag hjemme heller når mamma'n er i dårlig form. I morgen er det tilbake på jobb for gubben, unga har fri en dag til før skolen starter opp på onsdag - så er vi tilbake til hverdagen igjen. 

Påsken 2016

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar