torsdag 7. juni 2018

Valpene har mye besøk


De to siste ukene har vi hatt mye besøk. Valpene har fått hilse på mennesker i alle aldre, både små og store unger, ungdommer, gamle mennesker med rullator, de har hatt flere besøk av noen som går med krykker osv. Det er supert for valpene å få besøk av mange forskjellige mennesker.

Et første besøk hos farfar
Vi har hatt besøk av "kennelgutta" våre - Eilev på 2 år og Brage på snart 4 år. Eilev ble kjempe glad for å se alle små BABYENE, som han kalte dem og var veldig opptatt av at de bæsja ;) Brage overnatta hos oss også, og var kjempe flink til å hjelpe til med å passe valpene. Det var veldig stas å si NATTA 8 ganger, sånn at alle valpene ble sagt natta til før han skulle legge seg ;)


Eilev klapper forsiktig

Koooos

Valpene vil smake på Brage sin shorts og sko ;)

Brage teller valper
John sin mormor har vært på besøk, det er hun hver gang vi har valper - veldig koselig at hun har lyst til det. Farmor er ute til valpene mange ganger hver dag.
Min farmor og Johns mormor -
glade i valper og hunder begge to :)
Lyse blå fikk kose seg i Kirsten sitt fang
Mamma og pappa har vært nede her en del, og da er det stadig litt hjelp å få. Gilbert har også vært her både med og uten mamma og pappa. Han er så rolig, god og snill mot valpene, herlig å se på.
Mamma jobber - stifter må tas ut av avisene
Pappa og Brun gutt leker på gulvet
Når jeg blir stor vil jeg bli som deg onkel Gilbert 
Alle valpekjøperne har også vært på besøk nå. Veldig koselig og godt å få hilse på før den dagen valpen skal hentes. Nå er vi inne i en travel uke med mange forberedelser til Gina sin konfirmasjon søndag 10.juni. Valpene får være litt hjemme og være litt med på forberedelsene. Også er vi så heldige at Rosa sin matmor Nina tar seg av valpene og Rosa på selve konfirmasjonsdagen.

Luna
Gul gutt
Panda'n er så god å sove på

Luna igjen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar