onsdag 9. mai 2018

Valpene 2 uker

I dag er valpene 2 uker, og dagene her ved valpekassa går så fort. Fortsatt er det spising og soving det går mest i, men de utvikler seg så mye. De trener veldig mye på å gå. Stabler seg opp på alle fire og tar noen ustøe skritt fremover, og vipps så velter de over på siden eller bare triller rundt. Øynene har begynt og åpne seg på alle sammen, og snart har alle åpnet øynene helt. De blir så søte når øynene åpner seg.

Brun gutt, med en liten sprekk på øyet.

Veiing

Gina og Rosa passer på valpene i balja mens jeg veier


Ligger fint i bollen under veiing ;)
Vi veier fortsatt valpene hver kveld, greit å følge med på at alle legger fint på seg. Det er ikke alltid like enkelt å få de til å ligge stille i bollen lenger, men vi var heldig på disse to bildene ;) Jeg pleier legge valpene i balja etter de er veid, også er det å skifte på og vaske valpekassa - men nå krabber de jammen over kanten på balja, så vi måtte finne frem en pappeske til de istedenfor.


Her gikk det fortsatt fint å ha alle i balja mens vi veide,
nå krabber de bare over.... ;)
 Rosa fikk et lite besøk av matmor Nina og "storebror" Christopher på søndag. Stor gjensynsglede, og så glad for litt ekstra kos. Ellers steller hun valpene sine, slapper av på madrassen eller på flisegulvet på vaskerommet. Hun har fått buret sitt uti gangen her, og går stadig og legger seg der også. En ser at hun tar seg tid til litt lengre pauser fra valpene nå.
Mamma Rosa tar en liten pause på madrassen
På lørdag fylte vår kjære Linnea 6 år, verdens snilleste boff. Hun blir valpene sin tante ;) og kommer fra Lilly sitt første kull. 6 tisper og 4 hanner kom til verden hos oss natt til 5.mai 2012, og jeg har fått gleden av å følge de fleste av dem opp igjennom disse årene. Jeg ønsket meg bilder av dem på 6 års dagen deres, og jeg fikk så mange - blir så rørt og glad for å se dem - TUSEN TAKK!!

Linnea på 6 års dagen med en blomst hun ble veldig opptatt av ;)


Mika fikk egen kake
Foto: fam.Brekke


og pakke....
Foto: famBrekke

Mika klar for et bad
Foto: fam. Brekke
Lea fant en snøflekk på bursdagen sin - det er LYKKE for en flat
Foto: fam.Løvholm


Mayla venter på noe godis ;)
Foto: fam.Bakken
Kira koste seg ute
Foto: Fam.Grindhaug
Pax koste seg i sola
Foto: fam.FaabergIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar