tirsdag 2. februar 2016

Valpeshow på Gran


På søndag var det tid for Lilly og Alonzo valpene sitt siste valpeshow. Eldste valpeklassen går opp til 9 mnd, og nå er våre 8,5 mnd. gamle. Jeg fikk samlet 3 stykker fra kullet denne gangen, og var veldig glad for det. Jeg dura oppover alene, for Gina var så snill og passe på småvalpene her hjemme. Da jeg kom til Ask ble jeg stoppet i promille kontroll av en hyggelig politimann. Nå har jeg jammen blåst to ganger på kort tid, ble stoppet rett før jul også. Edru som jeg var, så fikk jeg kjøre videre.

Telefonen ringte, og ei fortvila Ingrid kunne fortelle at bilen hennes ikke ville starte. Det var ikke noe problem for meg, for jeg skulle kjøre nesten forbi dem på turen oppover. Så da svinga jeg innom etter Balder, Ingrid og Kristian på Jevnaker. Balder var veldig glad for å se meg igjen, og spratt inn i Caravellen - klar for å ut på tur.

Da vi kom frem til hallen var venninna mi Lene en av de første vi så, og hun hadde rigget seg til foran en gassvarmer inne i hallen - så vi slo oss ned der vi også. Litt senere kom Hampus med sine eiere Marianne og Hans. Gledelig gjensyn for de to brødrene, og etter en stund kom søster Rosa og hennes matmor Nina. Litt klipping og trening måtte til før vi var klare for ringen, men det tok sin tid før flatten startet.

Nina kom med deilig kake og kaffi, godt mens vi venta på vår tur.

Det var en ganske kald hall,
Hans, Marianne og Hampus venter på at flatten skal starte.
 Noen timer etter oppmøtetiden var det vår tur. Hampus og Marianne var først ut av våre. Kjempe flinke var de, Hampus står fint og har god kontakt med sin eier og handler Marianne.

Hampus - Smallville's Toastmaster
Hampus - Smallville's Toastmaster

Så var det Balder og min tur. Balder sjarmerte dommeren så godt han kunne, og da de 3 valpene i klassen skulle plasseres vant Balder :) og Hampus ble nr. 2 - Hurra for fine gutta våre.

Balder - Smallville's Gentleman
Brødrene ble nr. 1 og 2
Balder var inne igjen og konkurrerte mot vinneren av 4-6 mnd. hann. Det var faktisk hans halvbror fra kennel Comkitty. Balder vant her også, og ble 1.beste hannhund. Så var det Rosa sin tur. Hun var alene i 6-9 mnd. tispe, og vant klassen sin i hard konkurranse med seg selv ;) Hun skulle da konkurrere mot tispa som vant 4-6 mnd., og ble slått av sin fine halvsøster Ella - Comkitty's Linnella. 2.beste tispe på Rosa denne gangen, dommeren syns hun var grådig fin sa hun og det syns vi også ;)

Rosa - Smallville's Goodiebag
Halvsøstrene Elle og Rosa ble 1.og 2.beste tispe
Dommeren skryter av de fine frøknene våre..
Så sto Best i Rasen konkurransen for tur, da skulle Balder inn igjen siden han ble beste hannund og konkurrere mot Ella, som ble beste tispe. Løpe litt og stå litt pent igjen, også vant Balder og ble dermed Best i Rasen :) Hampus og Rosa kunne reise hjem igjen for de var ferdige for dagen, mens Balder skulle konkurrere videre i gruppefinale med de andre Apporterede fuglehundene. Det ble noen timer til med venting, men Kristian og Balder fant en sofa i hallen og slappet av litt der ;)

Balder og Kristian venter på Gruppefinalene.
Venninna mi Lene vant gruppa for Terrier rasene med sin lille Norwich Terrier Gaby. Balder fikk en fin 3.plass i gruppa for Apporterende fuglehunder. Veldig stolt av Balder gutten i dag, fine premier og rosetter fikk han med seg hjem igjen.

Balder med sin stolte eier Ingrid.
Balder med Best i Rasen og 3.Best i Gruppa rosettene sine.
 Helt tilslutt skulle da Gaby og Lene inn igjen å konkurrere om å bli Best in Show sammen med de andre gruppevinnerne. Mange fine gruppevinnere møtte opp, og jammen vant lille Gaby hele utstillingen. Best in Show av 84 påmeldte valper. Gratulerer så mye igjen Lene, med denne lille "hjemmelagde" BIS-boffen din!! En opplevelse vi sent kommer til å glemme :)

Gaby - Lotcheck I Love You Yeah Yeah Yeah ble
Best in Show
1 kommentar:

  1. Så artig å få litt inntrykk av en utstillingsdag igjen! Så moro å se bildene av de flotte, stelte og blanke flattene. De er så utrolig fine! Fra Bente

    SvarSlett