mandag 22. februar 2016

6 og 7 ukersbursdag med besøk av pappa Lillen


Pappa Lillen på besøk
På lørdag hadde vi besøk av pappa Lillen, "farmor" Marie og Anna - og deres reisefølge Ewa og Jessica. Det var veldig koselig og så gøy å høre hva de/dere syns om valpene også. Pappa Lillen var så snill og hadde med gaver til sine små.


Liten smask til "farmor" Anna
Pappa Lillen & co reiste videre til Bø, hvor de skulle på hundeutstilling på søndag. Der fikk han en fin 2.plass i champion klasse og endte opp som 3.beste hannhund. Skatten sin pappa Bailey var også i Bø på utstilling. Han vant klassen sin, og ble plassert som 5. beste hannhund denne dagen. Fineste pappaene det :)

Ukesbursdag betyr igjen tid for kloklipp og en tur på vekta.
Skatten var blitt for tung for kjøkkenvekta, så da måtte vi frem med badevekta og den viste 5,6 kg. Linnea sine holder seg fortsatt på kjøkkenvekta, og den viste:
  1. Brun 4300 gram
  2. Fersken 4090 gram
  3. Blå 3885 gram
  4. Lilla 3880 gram
  5. Rosa 3750 gram
  6. Grønn 3485 gram
  7. Grå 3344 gram
Grå gutt
Søndag fikk vi besøk av onkel Ragnvald og Sigrid. Litt senere på søndags eftan fikk vi besøk av ei lita solstråla på 1,5 år med mamma Anne Line og pappa Kolbjørn, og "onkel" Magnus. Lotte var ikke så veldig interessert i valpene denne gangen, hun hadde mere jobb med å ta av og på seg skoa sine ;) 

1 kommentar:

  1. For en flott pappa! Nydelig hode, med fin snutestørrelse og stopp. Vakker kropp. Han ser så snill ut! Fra Bente

    SvarSlett