fredag 12. februar 2016

Nok ei uke har sust avgårde....

Frøken Fersken
Så var det fredag igjen, og nok ei uke har sust avgårde. Vi får ta en liten oppsummering av uka....


Mandag var det tid for ny runde med ormkur for valpene. Jørgen er veldig flink til å hjelpe meg med det. Det har han gjort på alle kullene våre, så han føler nok litt ansvar for den biten :) Valpene får ormkur 3 ganger her hos oss, ca 3, 5 og 7 ukers alder. Dette må valpekjøperne følge opp og gi ny kur igjen ved 12 ukers alder. 

Jørgen hjelper meg med å gi valpene ormkur
Trygt på Jørgen sitt fang
Ormkurbart ;)

Slikker og slikker, var ikke akkurat mat vi fikk nå....

Tirsdag gikk vi opp til 4 måltider på Linnea sine valper. De spiser så godt, og sa ikke nei takk til et måltid til. Skatten har fått spise et måltid sammen med Linnea sine valper de siste dagene, så han kommer igang med litt valpegrøt han også.

Skatten leker med to fettere
Skatten ble litt tørst
Hva skal vi med leker? vi kan jo leke med teppet vårt ;)

Liten ladestund
Brun gutt
Onsdagskvelden hadde vi besøk av valpekjøpere, veldig koselig. Jørgen var endelig frisk nok til å dra på skolen igjen også, etter å ha vært sjuk i 1 uke. 

Torsdag var valpene ute for første gang. Det var litt skummelt, veldig spennende og bitte litt kaldt. Mamma Linnea var med og de var jo veldig opptatt av henne da også. De snuste rundt og undersøkte litt. Noen krabbet opp i senga jeg hadde satt ut til dem og andre skulle leke litt. Alle var så flinke og bæsja ute. De var så slitne da de kom inn, og sov så godt at de t.o.m. snorket litt. Vi tok dem en rask tur ut etter de hadde spist "middag" også, da fikk vi 5 av 7 bæsjeruker ute - det var supert :)


Ute for første gang, godt å ha med seg mammaGodt å komme inn igjen
Rosa Panter'n
Grønn gutt

 
Gina tok med seg Frøken Lilla bort til farmor en tur. Det var spennende for vesle frøkna å gå over gårdsplassen. På kvelden ble Skatten med inn til farmor og farfar, de er alltid glad for besøk av en liten firbent venn. Enda litt senere på kvelden fikk Brun gutt være med inn en tur. Så i går var 3 av valpene med bort på besøk, vi får ta med oss noen bort på besøk i dag også tenker jeg.  

Frøken Lilla på sin første tur til farmor
Må bli med Gina hjem igjen ;)

Brun gutt på besøk hos farfar
Det var kaldt her på morgenen i dag, minus 9. Jeg håper det blir mildere til valpene skal spise lunsj - kanskje vi kan gå ut og lufte etter måltidet hvis sola fortsetter og skinne så fint som den gjør nå.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar