lørdag 23. januar 2016

3 og 2 ukers bursdag3 ukers bursdagen ble feiret med første måltidet med grøt. Grøten besto av most valpefor og valpemelk. Det smakte fortreffelig for hele gjengen, og mamma Linnea sto sjalu på utsiden av grindene og lurte på hva som skjedde?? Nå hadde Gina og jeg rota fælt syns hun, det er jo hun som skal få mat og ikke valpene. Linnea fikk ta restene og oppvasken - både av matfatet og på valpene ;) Det er så herlig å se hvordan valpene spiser og vasker hverandre også, etter de første måltidene - som veldig ofte blir mer bading i matfatet enn spising. En liten melkeskvett av mamma Linnea til dessert også sov de lenge og godt.


Gjengen fikk også større plass i dag, jeg satt opp en binge med grinder rundt valpekassa og de var så fornøyde med større plass. Biabedden til Linnea ble satt inn i grindene og valpene syns den er så god å ligge i :)
 Nå kan jeg ikke få sett meg mett på Linnea sine små. De har oppdaget hverandre på en ny måte. Ikke bare noen å ligge inntil eller oppå for å få varme, men nå ser de hverandre og prøver leke litt. Sent i går kveld da jeg skulle skifte på i valpekassa før natta, så jeg for første gang at Linnea forsiktig prøvde leke litt med en av valpene også. Så herlig å se, de er bare så gossine - både mamma'n og valpene.

Skatten eller han burde egentlig døpes om til Bolla eller Klumpen nå, i går kveld veide han 2050 gr. Han er tyngre enn alle Linnea sine valper, som er en uke eldre. Han åpnet øynene sine helt på torsdag, og så nydelig han ble. Bodil steller godt med gutten sin, det er ikke tiss eller bæsj å se i kassa - hun vasker unna hele tiden. Men hun begynner og bli litt utålmodig på rommet sitt nå. Så flere turer ut, og i går tok Bodil og jeg oss en tur opp til mamma. En lykkelig Bodil dura inn, og da mamma fant frem diverse hundeleker hoppa og spratt hun rundt, og glemte helt at hun var blitt mamma selv.

2 kommentarer:

  1. Så artig å høre om valpegrøten og se flotte bilder. Tenk at mammaen forsiktig ville leke litt. Fordel med en ung mor! De ser så flotte ut; blanke og fine i pelsen, lubne og vakre. De er bare så skjønne. Gleder oss veldig til å komme for å se dem, kjenne på dem, lukte på dem... Er så glad for at dere bryr dere så mye med dem! Fra Bente

    SvarSlett
    Svar
    1. De koser seg stort med grøten, og de er bare herlige. Går fort til dere kommer på besøk nå :)

      Slett