mandag 18. januar 2016

1 og 2 ukers bursdag
Her har det vært 1 og 2 ukers "bursdag" i helga. Bodil sin lille gutt vokser så det knaker, han veide på lørdag 1250 gram. Han doblet dermed fødselsvekten sin på 1 ukes dagen. Han åler seg litt rundt i kassa, klatrer rundt på mamma Bodil og kommer han litt i klem - sier han høyt og tydelig ifra. Ellers er det stort sett veldig fredlig og rolig inne hos Bodil og Skatten. Han sover, spiser, får hjelp av mamma Bodil til å tisse og bæsje, også sover og spiser han videre.

Bodil og Skatten koser seg med varmeflaska Johan.
Vi har klippet klør for første gang, det gikk veldig fint. Jeg klipper klørne på valpene en gang i uken mens de er her. Først og fremst for å spare puppene til mamma'n, så de ikke skal bli kloret opp av de sylskarpe små klørne. Det er også fin trening for valpen å vende seg til at vi må klippe klørne iblant.

Inne hos 2 ukers gjengen er det en helt annen fart og lydnivå blitt. De lager nå en fin liten konsert når de våkner og ikke finner mamma Linnea, for da er de veldig sulte. Når mamma Linnea kommer blir det stille, og vi hører bare at de sutter og svelger unna melka.

Stolt mamma Linnea

Linnea med sine 7 små

Grå gutt syns det er deilig å sove på mammas labb
Brun og Grå gutt slapper av på mamma sine labber
De øver og øver på å gå nå, og begynner bli ganske så flinke. Blå gutt har klatrer over kanten på valpekassa et par ganger, og landet i Biabed senga til Linnea.

Hva er på utsiden av kassa vår tro??


Da jeg satt inn en Biabed seng til Linnea, så sluttet hun med å hoppe opp i senga til Gina. Så nå ser det ut som hun er fornøyd med den og at vi dermed har løst det problemet. Linnea er veldig sulten om dagen, og synger litt etter mat både nå og da. Hun spiser 4-5 måltider om dagen, men så trenger hun masse mat også for å produsere nok melk til sine sju sultne gull-unger.

Linnea koser seg i biabedden sin mens noen får en ekstra melkeskvett.

Kosestund med Gina
1 kommentar:

  1. Åhh, så koselig å se bilder og høre du fortelle! Vi vil jo gjerne høre "alt". Så flott at du venner dem til kloklipp. Det hender jo noen har litt "angst" for det. Det er så flott at barna koser med dem. Både barna og valpene er heldige! Alt godt til mor og "barn". Fra Bente
    Ps! De andre hilser også!

    SvarSlett