søndag 12. april 2015

Lilly er drektig


Denne helgen er det 4 uker siden vi var til Sverige og parret Lilly. På onsdagskvelden var Lilly, Jørgen og jeg på ultralyd på Eiker dyreklinikk. "Her var det noe mistenkelig" sa veterinæren så fort hun fikk ultralydkolben inntil Lillys mage. Vi kunne fort se at det var valper der og gleden var stor. Hun zoomet inn den ene så Jørgen fikk se at hjerte slo, og han syns det var kjempe stas.

Det er vanskelig å si antall utfra ultralyden, så veterinæren anbefalte å ta røntgen rundt dag 50 for å få vite ganske sikkert hvor mange valper som kommer. Da har de kommet så langt i utviklingen at skjelettet syns på røntgenbilde.

"Nå blir det fest i mai" sa Jørgen og han håper at valpene kommer på bursdagen hans 14.mai. Han danset en gledes dans jeg aldri har sett maken til ute på parkeringsplassen og Lilly slang seg selvfølgelig med i dansen.

Lilly er VELDIG kosete om dagen, og får hun ikke kos da hun vil - krabber hun omtrent oppå oss og setter et blikk i oss som ikke er lett å motstå. Måtte bare ta noen bilder av Jørgen og Lilly på torsdag, da Jørgen ville se på tv'n og Lilly ville ha kos.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar