mandag 8. februar 2016

Valpene 4 og 5 uker, og en helg med mye besøk.Fredag ble valpene til Linnea registrert i Norsk kennel klubb. Jeg fikk endelig bestemt meg for hva de skal hete på papiret. De heter alle noe med "TO", fordi pappa Lillen heter Flatterhaft Licence TO Kill. De har fått navnene:

Smallville's Addicted To You
Smallville's Devoted To You

Smallville's Back To Stage
Smallville's Dare To Dream
Smallville's Made To Order
Smallville's Next To Me
Smallville's Time To Celebrate


Fredag spiste Linnea sine valper av hver sin matkopp for første gang. Det gikk ganske så bra. Det blir i hvert fall litt mindre gris og "bading" oppi matkoppene når de får hver sin kopp, enn fra det store felles matfatet. Vi må jobbe litt med "bordskikken" men de har allerede blitt flinkere til å stå med bena utenfor matkoppene ;)

Flinke småboffer spiser av hver sin matkoppNam-nam
Her skal alt spises opp

Mat er så godt


Lørdag hadde vi besøk av valpekjøpere helt fra Trondheim først på dagen, og et vennepar med barn på kvelden. En veldig koselig dag, med mye ekstra kos for valpene. De er så nysgjerrige og kontaktsøkende når vi får besøk - det er godt å se. På lørdag var den store hobbyen til valpene å bite og rive i stykker avisene. Bite litt i klærne, håret og tottelittene til gjestene våre syns de også er spennende nå.

Smaker disse godt tro ??
Søndag var det ny runde med besøk av valpekjøpere, veldig koselig og på kvelden kom lille "tante"-gutten min Brage. Han syns det var stor stas med valpene. Han ville helst prøve og løfte dem litt nå, samtidig som han skulle være så forsiktig med dem. Herlig å se på både hans reaksjon og valpenes reaksjon på han.

Brage med mamma og pappa ser på valpene sammen med Gina
Stolt liten gutt koser valpen med hjelp av Gina

Ganske så fornøyd

Skatten hilste også på BrageValpene ble 4 og 5 uker på lørdag, tida går så utrolig fort og det skjer så mye med dem. De leker og sloss med hverandre så det jomer i veggene her, til de plutselig sovner akkurat der de er i de merkligste stillinger. Skatten har virkelig begynt og bruke kroppen sin den siste tiden. Han går og går, og undersøker i alle kriker og kroker. Gina bruker veldig mye tid sammen med han, så han får være med på så mye. Jeg lagde til en liten binge på utsiden av valpekassa på rommet til Skatten og Bodil i går kveld. Han har de siste dagene prøvd og klatre ut av kassa si, noe jeg syns er veldig gøy å se at han prøver på - så rolig som han har vært. Så nå har han litt større plass å gå på når han ikke er sammen med de andre. Jeg satt inn ei av de gamle terrier-sengene til han, og han koser seg så i den nye bingen sin og oppi senga.

Johan og Skatten slapper av
Bodil følger med på at jeg lager bedre plass til Skatten.


1 kommentar:

  1. Så moro å lese! Koselig med bilder og lese det du skriver! Vi hørte at du hadde lagt ut noe nytt av vår eldste sønn. Vi er flere som følger med. Det er moro! God kveld til alle firbente og tobente

    SvarSlett