mandag 24. januar 2011

Gilbert 1 år

Hurra for Gilbert som fyller 1 år i dag :)Tenk at lilleprinsen er 1 år allerede. Husker godt hvordan Mari (datter av Ellen oppdretter) og jeg hadde kontakt på facebook for et år siden, mens valpene ble født. "En til... og nå tror jeg det kommer en til"  skreiv Mari på chatten. Også tippet vi kjønn og antall. Pause en stund, også var det inn på FB for å sjekke om det var kommet flere. 4 tisper og 8 hanner kom det, og ikke visste jeg at en av disse skulle bli vår.... Rart å tenke på.
Men nakkehannen ble vår og gudskjelov for det. Makan til skrue skal du lete lenge etter. Han er kjapp i taka den gutten, og verdens herligste koseklump når han får ligge ved bena våre eller i fanget. Gutten til mamma er han, det er kuult å være med meg på div. ting, men jammen er det godt å komme hjem til mamma og pappa igjen <3Gina gikk rett opp til Gilbert og mamma da hun kom hjem fra skolen i dag, og Jørgen og jeg ble også bedt opp på bursdagsfeiring. Mamma hadde stekt vafler og vi kosa oss alle sammen. Gilbert hadde ikke noe i mot hverken vafler eller besøk:)

Gina, Jørgen og jeg lagde bursdagskrone til bursdagsboffen og to pakker hadde vi ordnet til han. Gilbert var veldig stolt over å bære rundt på pakkene sine, og klarte åpne begge to med litt hjelp. Bursdagskrona var han ikke fullt så  fornøyd med, men vi rakk og ta noen bilder av bursdagsboffen med krona på;)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar