tirsdag 20. mai 2014

Det går ikke alltid som planlagt....

Det har gått 6 uker siden vi var i Falun og paret Lilly med Jungman. For 14 dager siden var vi på ultralyd, men de fant ingen valper i Lillys mage. Skuffende for både små og store her i huset. Vi gledet oss slik til denne kombinasjonen, og en sommer med valper igjen. Forrige kull var en veldig fin opplevelse for oss alle sammen, men den gleden skulle vi altså ikke få denne sommeren.

Lilly koser seg med valpene sine

Hele familien kosa seg med valper...
Samme hvor flink en er til å si til seg selv at det er ikke sikkert det blir valper, så legger en jo planer og drømmer om de som en tror skal komme til verden. Sommeren trodde vi skulle gå med til å ha valper, nå må vi legge nye planer for sommeren. Det er både positivt og negativt det. En positiv ting er at vi kan "lufte" campingvogna mer enn vi trodde.


Det ser ikke ut som jeg har særlig flaks når jeg parer tispene mine for andre gang. Nora gikk også tom andre gangen, men denne gangen tenker jeg å prøve igjen. Lilly har ikke hatt noen vonde opplevelser med dette, slik som Nora hadde de to gangene vi paret/inseminerte henne. Så da er det bare å planlegge på nytt og håpe på bedre lykke neste gang.

Trygt å sove rundt "mammas" ben

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar