mandag 5. mai 2014

HURRA for YOUR-kullet vårt, som fyller 2 år i dag!!



Gratulerer med 2 års dagen Birk, Pax, Ferras, Kira, Mayla, Mika, Bodil, Linnea, Lea og Davis. Det er helt utrolig at denne gjengen alt fyller 2 år, syns ikke det er så lenge siden Lilly lå i valpekassa med alle 10 småtassene sine.

Lilly med sine nyfødte valper 5/5-12.
De har vokst seg store og fine alle sammen, friske og raske har de takk og pris vært. Jeg er så glad for alle bilder, telefoner og meldinger, for ikke å snakke om å ha fått sett igjen de fleste av dem. Hvor koselig det er når "valpene" kjenner en igjen, og hvor godt det gjør i hjerte mitt å se hvor fint de fungerer sammen med folkene sine. Your-kullet vårt har tiden foran seg og vi håper de fortsetter å være til stor glede for familiene sine i mange, mange år fremover.

Bursdagsboffen Pax -
Smallville's Your Love Is My Drug
Foto: Anne-Katrine Faaberg

Bodil og Linnea har hatt en ganske så vanlig dag. Det ble ikke så store bursdags markeringen, for det sto flere andre ting på "timeplanen" også. Men gaver måtte dem jo få på 2 årsdagen. En pose med Eukanuba hundekjeks til dem hver ble det. Jeg skal si de var ivrige her da Jørgen hadde gaveposen og Gina skulle ha de til å sitte pent før de fikk gavene sine. Kjeksene falt i smak hos de unge damene og mamma Lilly fikk også smake. Mamma Lilly skal på ultralyd i morgen, og vi er så spente på om det er noen halvsøsken til Your-kullet i Lillys mage.

Sitte pent før bursdags gaver blir delt ut ;)
Bursdags gavene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar