fredag 25. september 2015

Møte i utstillingskomiteen og Valpetitt på kennel ComkittyI går kveld var jeg på møte i utstillingskomiteen i den lokale Retrieverklubben. Vi har det alltid koselig på møtene våre, men dette møtet var det ekstra stas å være på for Reidun har nå to flat - kull. Et kull med 8 valper på 6,5 uke, en herlig gjeng med gosseklumper. Og det andre kullet på 5 uker er halvsøsken til valpene jeg hadde i sommer.

Valpekos før møte
Mamma Hannah følger nøye med mens Reidun stiller opp valpene på bordet ;)
kanskje leverposteien som var mest interessant ;) 


Alonzo lagde en god guttegjeng hos Reidun også, 8 hannhunder og 4 tisper. En flott gjeng med småtasser på 5 uker. En kan smelte bare ved synet av alle disse sorte småtrolla. Mamma'n til valpene Ignis - Comkitty's Ignis har jeg fulgt fra hun var liten valp selv. Ei fantastisk tispe, både vakker å se på og så utrolig rolig og snill. Gleder meg veldig til å følge denne gjengen fremover, og så gøy å kunne sammenligne halvsøsknene litt.

Noen av halvsøsknene spiser kveldsmat


Det er fortsatt noen ledige valper hos Reidun, så hvis det er noen som ønsker seg en flat eller vet om noen snille mennesker som går og lurer på valp - så ta kontakt med Reidun. Mer info finnes på hjemmesiden til kennel Comkitty. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar