onsdag 2. september 2015

Velkommen September

Søstrene Bodil og Linnea klare for tur med nye bånd.
Jeg er så spent på hva denne måneden bringer.... det er snart 1 år siden Linnea og Bodil hadde løpetid, Linnea skal parres - kanskje Bodil. Det spørs hvordan løpetidene kommer i forhold til hverandre. Linnea skal parres med sjarmøren Lillen - SE(U)UCH Flatterhaft Licence To Kill. Stamtavle og bilder av de kommende foreldrene er lagt ut under VALPER på hjemmesiden min.

Linneas kavaler Lillen er ikke bare vakker å se på,
han er dyktig på jakt også.

Frøken Rosa - Smallville's Goodiebag fra Lilly og Alonzo sitt kull, kommer til oss en helg i september. Da skal hun debutere på sitt første valpeshow. Noe både forvertfamilien hennes og jeg er veldig spent på. Gleder meg stort til å se igjen frøkna "live". Hampus - Smallville's Toastmaster kommer også til oss noen dager i september, mens familien hans skal på en liten tur. Det gleder vi oss også stort til.

Frøken Rosa
Hampus
Denne første helgen i september er det en stor happening for oss som er bitt av utstillingsbasillen - det skal arrangeres Euro Dog Show på Lillestrøm. 11 214 hunder er påmeldt, 183 av dem er Flat coated reterievere. For mer info om utstillingen, se HER


Med ønske om en God og Spennende September måned for oss alle :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar