mandag 15. februar 2016

Valpene 5 og 6 uker i helga


Brun gutt 6 uker

Det ble mildere på fredag, så valpene fikk seg en tur ut etter de hadde spist lunsj. Det er så fint når de får gjort fra seg ute. De begynner og bli tøffere til å bevege seg ute også nå. Det er ikke lange stunda vi er ute av gangen, men en liten tur ut gjør dem så slitne etterpå.

Skatten spiser lunsj "sammen" med de andre
Rosa Panter'n koser seg ute i senga

Mamma kom akkurat hjem med farmor og farfar da valpene var ute, så da fikk farfar sett alle sammen på en gang også. Han gliste stort da han så alle småboffene surre på ute her. Da farmor og farfar var kommet inn til seg selv igjen og valpene var bært inn, fikk Skatten seg en liten tur i Volvo'n til mamma. Han var så tøff der han satt - løfta nesa i været, snuste og kikka seg rundt.


Skatten "prøve kjører" Volvo'n til mammaSkatten 5 uker gammel


Se på det blikket....

Skatten koser seg hos mamma

Skatten ble registrert i Norsk kennel klubb på fredag. Han har fått navnet, Smallville's Dancing On My Own. Her tok vi MY fra pappa Bailey sitt navn, Fab Four's Fire Of MY Heart.

Lørdag var det tid for et lite valpekjøper besøk igjen. Det var så fint vær at vi lot valpene spise lunsjen sin ute. Denne stunden storkoste de seg - de løp rundt og showa virkelig for besøket vårt.

Ukesbursdag betyr kloklipping og veiing, klørne tok vi på fredagskvelden og lørdagskvelden ble det tur på vekta for hele gjengen.

5 ukers vekt Skatten - 4320 gram

 6-ukers vekt på Linnea sin gjeng:
  1. Brun gutt - 3360 gram
  2. Frøken Fersken - 3270 gram
  3. Blå gutt - 3105 gram
  4. Rosa Panter'n - 3005 gram
  5. Frøken Lilla - 3000 gram
  6. Grønn gutt - 2790 gram
  7. Grå gutt - 2558 gram
Gina og jeg tok noen hodebilder av Linnea sine valper på lørdag, det var ikke alle som ville se i kamera. Rosa Panter'n ville bare se til siden, vi må nok øve litt mer på å bli "fotogene" ;)

Frøken Lilla

Frøken Fersken

Grå gutt

Grønn gutt

Rosa Panter'n
Blå gutt

Brun gutt

Søndag var det Morsdag, Valentinsdag og Lilly & Alonzo valpene sin 9 måneders dag. Det høres ut som en kjempe fin dag - mye å feire denne dagen, men jeg fungerte dessverre ikke i går. Skulle hatt besøk av Lea (Smallville's Like Your Style) sin familie, valpetitt - så kjedelig at jeg skulle bli dårlig akkurat da, men migrena mi slår til på de dummeste dager. Gina og John var i Vikersundbakken på hopprenn i går, men Jørgen ville heller være hjemme med valpene og meg. Det er alltid godt å ha en liten hjelper hjemme.

Roser til min kjære John på Valentinsdagen


1 kommentar:

  1. Så moro med de flotte "hodebildene"! De er bare så uttrykksfulle og vakre. Stor glede å se og lese! Fra Bente og alle her

    SvarSlett