mandag 20. august 2012

Første skoledag for lillemann

Skolegutten min
Så var dagen endelig her, Jørgen har hatt sin første skoledag. En stor dag for både lillemann, mamma'n, pappa'n og storesøster. Jørgen vet ikke hva å være sjenert er, så han har det godt. Ikke noe problem å hilse på rektor og lærere, alt er bare spennende og morsomt. Noen fine timer på skolen syns han at han hadde hatt, og han gleder seg til å kjøre buss og få skolebøker i morgen.

Jørgen hilser på rektor
Vi kom ikke så langt som hjem, før han ville gjøre lekser. På stoppen hos mamma var det frem med første lekse, og han fikk gjort unna den med en gang. Vi får håpe han fortsetter og være så ivrig med leksene lenge.... 

Hm. hvordan skal jeg gjøre dette... ??
Dypt konsentrert om leksene.
Godt å komme til mammei og tøyse litt etter en slik dag... 
Stolt pappa og mamma med...
Tullekoppen vår.
Etter skoleguttens ønske dro han og pappa'n en tur i svømmehallen, akkurat som Gina og pappa'n gjorde den dagen hun begynte på skolen. Mamma'n fikk en liten pause hjemme for å bli bedre i hodet, og ta imot storesøster da hun var ferdig på skolen litt senere på dagen. Litt utpå eftan dro vi alle sammen til BurgerKing i Krokstadelva og spiste middag, det var også et ønske fra skolegutten. Bokbind og navnlapper måtte han også få kjøpt seg, så vi er klare til å sette bokbind på bøkene han får i morgen.

Linnea syns det er veldig kuult
å bite litt i sekken til Jørgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar