torsdag 18. juni 2015

Valpene 5 uker og "tante" Julie sin lille sjarmør fyller 1 år i dag!!


Det luktet ikke akkurat godt i stua da jeg sto opp i dag. Noen av valpene har begynt og klatre over den halve grinda hvor Lilly hopper ut og inn til dem. Dermed har vi plutselig valper ute på stuegulvet både nå og da. Det er en ting på dagtid, men på natta er det ikke noe særlig hverken for dem eller oss at de er løse i stua. Derfor har jeg måttet stenge for med en høyere grind i natt, og da kommer ikke Lilly seg inn til dem. Dette merket vi på lukta i dag tidlig.

Vi spiser i lekestua.

Været var litt utrygt, men jeg fikk valpene ut i full fart og serverte frokosten ute i lekestua. Maten smakte visst godt der inne også, og valpene gikk ut igjen av lekestua for å tisse og bæsje. SÅ FLINKE SMÅBOFFER!! Eller så små er de jo ikke lenger, for i dag har vi feira ukesbursdag - 5 uker er de alt blitt.

Vi går ut for å tisse og bæsje.
Det er ikke bare valpene som har "bursdag" i dag, men også "tante"- Julie sin lille sjarmør på to-ben - han fyller nemlig 1 år i dag. På sin aller første bursdag kom han på besøk til oss, og da måtte vi lage en liten bursdagsfeiring for gullgutten. Han storkoste seg med muffens, is, sjokolade og litt brus. Da vi var ferdige med å spise, så det ut som han hadde sjokoladeskjegg og både fingre, føtter og klær var pent pyntet med sjokoladeklin ;)

Bursdagsgutten sine sjokolade fingre og føtter ;)
 

Bursdagsgutten syns valpene var veldig spennende i dag. Første gangen han var på besøk etter valpene var født - var han veldig forsiktig, men i dag fantes han ikke redd. Så herlig å se på hvordan han studerte dem og prøvde klappe litt på dem. Valpene syns han lagde noen rare lyder innimellom og det hendte de "sang" med i praten hans dem også.

Valpene tar livet med ro selv om vi har bursdagsbesøk ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar