fredag 24. juli 2015

Sommerferie


Nå har jeg visst hatt 3 ukers ferie fra bloggen. Den "ferien" var ikke planlagt, men den uka fra valpene er 7 til 8 uker har døgnet for få timer. Da går det i et med veterinærbesøk, siste ormkuren skal gis, lage permer og gjøre alt klart til valpene skal dra. Den endelige avgjørelsen om hvilke valp som skal reise hvor skal tas. Fotografering av hver valp. Mange kjappe besøk av de som ikke har rukket å se valpene enda og de som har lyst til å se dem en gang til før de skal dra.

Smallville's Handyman
8 uker
Pappa sneik seg med på bilde ;)
Mamma fotograferer valper, skriver ned noen kommentarer om hver valp og
hjelper til med avgjørelsen om hvilke valp som skal hvor. 
Smallville's Bodyguard
8 uker

Så kom dagene med valpe-levering, fra torsdag 9. til søndag 12. reiste alle valpene. Travle dager, men også veldig koselige dager hvor en får se hvilke spenning, glede og opplevelse det er for folk å hente sitt nye familiemedlem. Jeg husker så godt denne opplevelsen fra jeg selv har hentet valper. Det er en spesiell dag for valpekjøperne og det er en veldig spesiell følelse å se hver enkelt lille valp reise avgårde. Ut i den store verden, alene - uten oss her hjemme.... Det tar tak i hjerte mitt, og det kommer fort noen tårer... selv om jeg føler at hver valp har fått verdens beste familie, så er det rart da de drar.

Ikke lett å sende de fra seg.

Lilly leita etter de valpene som var dratt torsdagskvelden og fredagskvelden. På lørdagskvelden hadde vi bare igjen Lilla her, og da tuslet han rundt sammen med oss og da roet hun seg ned med det virket det som. Søndagen kom, og da reiste også Lilla - og det ble veldig tomt for oss alle her.

Kosetid for Lilly, Lilla og Gina


Lilla og mamma Lilly kos.

Bodil var hjemme en tur og hun leita etter valpene både ute og inne. Gleden hennes da hun fikk lov til å hoppe opp i valpebingen i stua, som nå var tom - det var en opplevelse å se på henne da. Endelig fikk hun snuse og utforske denne bingen som hun har lurt så på, men hvor var alle valpene.... Lekene lå ihvertfall igjen, til Bodils store glede.

Bodil i valpebingen
Mandags morgenen hadde jeg gleda meg til å sove lenge, uten å bli vekt av 9 små valper som ville ha mat og ut ved 5.30 - 6 tiden. Jeg våkna kl. 9, og syns egentlig ikke det var noe stas å sove lenge....   Vi var blitt enige om å ta en tur med campingvogna den uka. Tenkte det kunne være fint for Lilly å få oppleve noe annet etter at valpene var reist. Lilly var i stor form mens vi pakket og ordnet oss ut, hun løp rundt og var med på alt. Bodil ble igjen hjemme hos mamma og pappa, mens Linnea og Lilly ble med på tur til Sørlandet.
Is-pause i Arendal
De sorte damene koser seg på en fin lufteplass
 vi fant på toppen bak campingvogna vår.

Kveldstur på stranda i Mandal

Deilige dager i Mandal og Lindesnes, før vi kjørte videre til Egersund og Stavanger. Etter ei natt på Kongeparken camping i øs, pøs regn, lyn og torden - pakket vi sakene og dro videre. Var ikke noe stas å gå i Kongeparken i det været. Turen endte på hytta i Saggrenda. Det fristet ikke å rigge seg til på noen campingplass i det været som var, men tanken på å kjøre helt hjem var heller ikke fristende. Da ble hytta i Saggrenda redningen, og vi endte opp med å være der i to netter.

Regnet øser ned i Ålgård, og vi spilte NorgeRundt i forteltet.
Lilly følger med, mens Linnea blåser i hele spillet.

Vel hjemme igjen, slo migrena mi til og har gitt meg noen tunge dager. Mens jeg stort sett har vært liggende eller ganske så slått ut av migrene, har John fiksa og ordna noe voldsomt ute her. Nå blir det gress foran lekestua, så er det klart til neste gang vi får valpekull på sommeren.

Ny sådd foran lekestua.
 Den helga valpene dro, la John og faren hans beleggningsstein foran døra på vaskerommet nede. Det ble så renslig og fint. Så ble skråningen med alt ugresset flata ut med graver her en kveld, jord lagt på og sådd gress der også. I går kveld satt han opp nytt tørkestativ der. HURRA, det har jeg ønska meg lenge.

"Sånn går no dagan" her i Warhuus - Jeg gleder meg over mange bilder og rapporter fra valpene "mine". Kjempe flinke og snille valpekjøpere har jeg fått denne gangen også. De/dere gir valpene spennende og gode dager, samtidig som de/dere er veldig flinke til å gi meg rapporter, som gjør meg rolig og fortsatt følelsen av at alle 9 småvalpene har det supert. Takk skal dere ha!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar