fredag 3. juli 2015

En trivelig dag med mye besøk


I dag har valpene opplevd litt nytt igjen, i forbindelse med forskjellige besøk vi har hatt. De er vant til mange slags motordurer fra veien rett på nedsiden av bingen dem står i, men det er første gangen vi har hatt mopeder oppe i gårdsplassen her mens de står ute i bingen. Kusina mi Berit og kjæresten kom innom for å titte på småtrolla, og de kjørte begge moped. Så da fikk de oppleve det også. Denne gjengen er ikke spesielt stressa over nye lyder, de kikket opp, skakket litt på hodet og sov videre i varmen.


Enda ei av mine kusiner har vært innom i dag, Kjersti og hennes kjære Magnus kom på besøk. Det er andre gangen hun er innom mens valpene har vært her. Jeg kan ikke huske at hun har vært her siden forrige valpekull for tre år siden, så jeg må visst ha valpekull litt oftere hvis jeg skal få besøk av den dama ;)

Valpene er glade for å få besøk, her av Kjersti og Magnus

Kjersti sine skolisser var helt topp 
Valpene har blitt "litt" større siden Kjersti sitt forrige besøk,
som var akkurat før de fylte 3 uker. 
Vi har hatt enda mer besøk i dag, for John sin mormor og mamma kom en tur først på dagen. Enda en ny opplevelse for valpene for oldemor hadde rullator med seg, og trillet rundt på den her.

Oldemor i Vikersund på besøk.
En skikkelig Oldemorkos.
Oldemor hadde med deilig jordbær

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar