fredag 18. april 2014

Lilly + Jungman = SANT

Det har alt gått 1,5 uke siden vi var på Sverige tur, og vi krysser fingrene for at vi har en gjeng med Lilly-Jungmann valper her om 8 uker.... :)

Lilly, John og jeg satt oss i bilen TIDLIG på tirsdags morgenen. Turen bortover gikk fint, og Lilly var veldig fornøyd da vi traff på snø på flere av tissepausene hennes. At en kan bli så lykkelig for å finne en snøhaug!! Det ble lunsj på oss tobente i Mora, også var vi fremme i Falun litt før kl. 12.

Lilly på Sverige tur

Lilly og Jungman likte hverandre godt, og vi fikk en paring med ca 25 minutters heng i REGNVÆR. Men hva gjorde det om vi måtte sitte ute i regnværet, vi var bare glade for at det så ut til å være rette dagen og at vi rakk å få en paring før Jungmans eier og oppdretter Erika skulle dra på ferie. En rolig tirsdags ettermiddag og kveld med litt shopping, middag på McDonald og daffing på hotellet.


Tidlig på onsdagen besøkte vi Jungman på en annen adresse. Han var nå på ferie et annet sted i Falun siden folka hans var reist bort. Lilly og Jungman var like glade for å se hverandre den dagen også, og enda en paring var i boks.

Så vendte vi nesa hjemover igjen, ruta ble litt annerledes enn planlagt da vi hørte på GPS'en selv om vi ikke var helt enig med han ;) Vi endte etterhvert opp i Karlstad. Det passet egentlig fint for der traff vi Martin og Reidun - kennel Comkitty. Dem hadde vært til Eskilstuna for å pare den ene tispa dems. Vi spiste middag sammen på Bergvik kjøpesenter og kjørte i følge videre. Plutselig sa det PANG, og vi punkterte :( Vi hadde gudskjelov det vi trengte i bilen, men det var ikke bare, bare å få av dekket. Martin og John banka, sparka og slo, og tilslutt fikk dem det nå av og jeg takket Gud for at jeg ikke var alene på tur da det skjedde. Vi rakk såvidt en liten tur innom kjøpesenteret i Töckfors før det stengte. Så litt mat, påskegodis og colabokser ble det.

Vi fant et STORT påskeegg til ungane

Sent onsdagskveld var vi hjemme igjen. Her ventet Linnea, Bodil og pappa på oss. Tusen takk til pappa, som var så snill og jobbe hjemmefra de to dagene vi var borte. Helt greit å låne bort huset som hjemmekontor, når bikkjepass medfølger i avtalen ;) Linnea og Bodil hadde selskap av pappa her på dagtid, også fikk de bli med opp til mamma, ungane og Gilbert på kveldene. Jammen var gulvene moppet over her også da vi kom hjem. Nora var hos farmor og farfar mens vi var borte, og der hadde hun som vanlig kosa seg veldig. Jeg er heldig, som har verdens beste familie som alltid stiller opp og hjelper meg med unger og hunder. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar