onsdag 23. april 2014

Påskeferien 2014

Så er Påskeferien 2014 over - ungene startet opp på skolen igjen i dag og gubben var tilbake på jobb i går. Vi har hatt både aktive og late dager denne påsken. Fine turer med hundene, tatt masse bilder og gledet oss over det fine været og Påskesola :)

Jørgen hadde lagd dette fine Påskekortet til meg på skolen.
Påskepynten ble funnet frem, alltid koselig å finne frem den boksen. Noen av tingene husker man hvordan kom i hus og minnene strømmer på, mens andre ting har en nesten glemt at ligger oppi der. Syns det var veldig koselig å få satt påskeservice mitt opp i tallerkenhylla på kjøkkenet. Det er første gangen jeg har hatt det der, men det blir nok ikke siste gangen ;) 


Denne Gla'gjengen har 10 års jubileum,
Gina fikk denne av mamma etter hun hadde vært på helsestasjon og fått vaksine i 2004.

Ungene hadde påskeverksted med litt hobbysaker vi kjøpte på Sverige turen vår uka før påske. Noe dem kosa seg veldig med, det ble en fin liten Påskeegg familie.

Konsentrerte unger

Snuppa har lagd en liten Påskeegg-Prinsesse
Lillemann ble visst litt rar
etter han lagde en grønn påskeegg-mann med hatt ;)

Little Easter Family 
På mandagen skulle John en kjapp tur på Kiwi etter ferske rundstykker til lunsj og der hadde han truffet på damene fra Råholt, så da fikk vi koselig lunsjbesøk. Bodil, Linnea og Linus fikk seg en god tur på Høgda, og de løp og løp. Lilly kunne ikke få bli med pga. løpetiden og Mona fant ut at Zico skulle vente i bilen denne gangen, så "ungdommen" skulle få rase for seg selv. Noe de syns var kjempestas. Ikke lett å få fotografert den gjengen, men noen bilder fikk vi knipsa av goingane våre. 

Ungdommene vår ;)

Linus til venstre, Linnea til høyre, Bodil sitter.

Full fart
"Mer kos, mer kos" sier Lilly.
Lilly har vært på slutten av løpetiden og er jo nylig parret, så hun har ikke kunnet løpe løs på tur. Det har blitt en litt roligere påske på henne enn de andre, for jeg syns ikke det er nødvendig å dra med seg ei som lukter så godt rundt omkring. Men hun har passet på at hun har fått masse kos og deltatt aktivt i alle aktiviteter her hjemme. 
"Nå skal vi bli brune Gina" 
"Må følge med på påsketrafikken også" sier Lilly


Noen dager med migrene skulle det bli også denne påsken, ekstra kjedelig var det å bli liggende på skjærtorsdag da mitt kjære søskenbarn Kjersti fylte 25 år og vi skulle feire henne. Resten av familien dro, men jeg ble nå liggende her. 

Verdens beste Kjersti
Bikkjene og jeg var igjen her hjemme mens Gubben tok med seg ungene og nabogutten på hytta fra langfredag til påskeaften. På dagen påskeaften følte jeg meg litt bedre igjen, og fikk lyst til å bake Havrekjeks med sjokolade og appelsin, en oppskrift jeg fant på Trines matblogg. Lilly passet på at alt gikk riktig for seg og jammen rakk Gina hjem fra hytta i tide, så hun fikk smakt litt på deigen. 

Lilly var med å bakte havrekjeks med sjokolade og appelsin.
På ettermiddagen påskeaften tok John og jeg med oss Bodil og Linnea på høgda for å trene litt apportering. Veldig moro for både to-og firbente. Etter en fin treningsøkt, så gikk vi en runde i skogen. Skal si "Søstrene Sisters" kosa seg og ble veldig slitne.

John og Linnea med hver sin dummy ;))


Bodil fikk også prøve seg litt med dummy, flinke jenter.
Bodil koser seg i skogen på påskeaften.
Søstrene Sisters tar en liten pause.

Full guffe igjen på jordet på vei hjem.
1.påskedag ble det også en god tur på Bodil og Linnea, denne gangen var det John og Gina som tok med seg søstrene og gikk en lang tur oppi skogen her. 3 timer var dem borte, og jammen hadde både Bodil og Linnea tatt årets første bad. 

Årets første bad i Brennåstjern.
Slitne jenter, koser seg med en is etter dagens langtur.
En sølete og sliten Bodil har lyst på mer is.
På kvelden 1.påskedag fikk vi overraskende besøk, plutselig sto familien Ildahl på døra her. De var på vei hjem til Råholt, men tok en liten stopp hos oss på vei hjem fra hytta. Alltid like koselig da den gjengen dukker opp, og da fikk jeg testet havrekjeksene jeg bakte også. Linus boffen dems fylte 2 år denne dagen, så da ble det bursdagsparty på Høgda for hundene. Denne gangen ble også gamlefar Zico med på tur og de kosa seg stort. Selv om Zico syns det lukta veldig godt av jentene her nå. Ungene rakk også å ha dansekonkurranse på loftstua. Mona og jeg fikk æren av å være dommere mens pappa'ene bare gliste av dansestjernene våres.


Så var det bare å rydde bort påskepynten igjen da,
og glede seg til neste gang vi skal plukke den fram igjen. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar