mandag 9. juni 2014

Pinsehelgen 2014 - ble helt annerledes enn planlagt.


Lupinene blomstrer i Warhuus om dagen.
Denne langhelgen ble helt annerledes enn planlagt. Først trodde vi at Lilly skulle få valper denne helgen, eller at vi måtte holde oss hjemme og ha jordmorkofferten klar ihvertfall. Venninna mi Mona skulle komme og være med oss som "assisterende jordmor" og "psykisk støtte", som ved Lillys forrige fødsel. Men valper ble det jo ikke fant vi ut for noen uker siden. Da åpnet det seg en ny mulighet for pinsehelgen, jeg kunne reise på dobbelt utstilling i Skiptvet. Retrieverklubbens spesialutstilling på lørdag og raserådet sin utstilling på søndag. Stor cert begge dager og spennende nye dommere. Det ble kjempe bra påmelding, 125 flatter lørdag og 143 på søndag + valper. 

En sliten Lilly med sine 10 nyfødte valper i 2012


Alle fire hundene våre var påmeldt og fredag ble SPA-dag for boffane. Jeg kjempet mot hodepinen hele fredagen mens jeg drev med klipping, bading og føning. Da klokka ringte tidlig lørdag morgen var hodet, nakken og skuldrene mine så vonde. Jeg tok tablett og håpet i det lengste at den skulle hjelpe, men jeg måtte bare gå og legge meg igjen. Utpå lørdagskvelden ble formen litt bedre, og håpet steg for at jeg skulle klare å dra på søndagen. Men hodet mitt var like ille igjen på søndagsmorgenen. Skuff, skuff :( 

Kos på lørdagskvelden - jordbær og vaniljeis.
Jeg er så vant til at migrena slår meg ut, og gjør at jeg ikke får vært med på ting. Tenker så mange ganger at jeg må slutte å bli skuffa og lei meg for at jeg ikke klarer ting, for ikke å snakke om å slutte tenke på hva andre tenker/sier om dette - men det er ikke så lett. En blir sliten på mange måter av å ha så mye migrene/hodepine, og en blir så lei av å skuffe ungene og resten av familien. Så mange ganger jeg ikke tørr å si ja til ting fordi jeg vet at det er stor sjanse for at jeg får migrene og at det da kanskje er bedre å si nei med engang.


I dag har formen vært litt bedre, og da må en prøve og ta igjen klesvasken, oppvasken og alt det andre som blir liggende når jeg er dårlig. En ørliten kveldstur på hytta ble det, da en fortvilet pappa ringte og trengte hjelp av John med en tett tank. Godt å komme seg ut en liten tur i løpet av helga, se litt annet og komme til en av de beste plasser på jord - nemlig Au-Kri, hytta vår i Saggrenda.

Arbeidskarane


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar