fredag 13. juni 2014

To pakker i posten, på fredag den 13. ;)I dag kom det jammen to pakker i posten. Alltid stas når det er pakke i postkassa og i dag ble det dobbel glede. Ungene og jeg har ventet spent på pakke fra Buzzador, for vi har vært så heldige å få være med på en kampanje dem kjører nå. Vi skal teste Flux Junior munnskyll og Flux Junior tyggegummi. 


Vi fikk en Flux Junior munnskyll som ungene våre skal bruke etter tannpuss, helst på kvelden for da kan fluoren virke gjennom hele natten. Vi fikk også 10 pakker med Flux Junior tyggegummi. Disse skal ungene bruke etter hvert måltid. Og vi skal dele ut til andre barn i alderen 6-12 år og få deres mening om produktet. Jeg har sett noen venner av meg på Instagram har vært med på buzzador kampanjer, og ble litt nysgjerrig på det. Så etter å ha kikket litt på hjemmesiden, så meldte jeg meg som Buzzador og dette er første kampanjen vi er med på. 

Ungene tester tyggegummien fra Flux Junior etter middagen.
Flux Junior finnes i to smaker, Fruktmint og Jordbærsmak. Produktene er uten alkohol og parabener. De kan kjøpes på apotek og enkelte tannklinikker, og koster ca. 82 kr. for fluorskyll og ca 19 kr. for tyggegummien. Fluorkonsentrasjonen er 0,05% NaF(Natriumfluorid) Tyggegummien inneholder C-vitamin, kalsium og xylitol.

Den andre pakken var garn fra nettbutikken To Damer. Jeg er akkurat ferdig med å strikke et babyteppe, og har nå begynt på et babyteppe til. Jeg hadde et nøste med Royal Alpakka i fargen beige liggende og startet med det. Da jeg var en tur på Eiker Senteret på tirsdagskvelden for å kjøpe mer garn, hadde dem det ikke lenger. Da ble det til å søke på nett, på onsdag bestilte jeg garn og allerede i dag lå pakken i postkassa. Veldig gøy da det går så fort :)

Ikke så lett å se at dette er garnnøster ;)
Dette teppet er det ei lita prinsesse som skal få. Jeg skal bli "nesten - tante" til ei lita frøken også i sommer. Det er så koselig med disse to små som ventes i familien, og mens vi venter på at dem skal dukke opp så er det koselig å strikke litt.

Nå kan det strikkes :) 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar