søndag 13. juli 2014

Sluttrapport Buzzador Flux Junior produkter



Det er i dag 1 mnd. siden vi fikk pakken med Flux Junior produktene fra Buzzador, og det er tid for å skrive sluttrapporten. Ungene har vært veldig flink til å bruke både tyggegummien og munnskyll. Delt ut tyggegummipakker til venner og naboer, og pratet varmt om Flux produktene.

Puss, puss.... 
Gurgle, gurgle...
Ungene har fått en ny favoritt
Ungene har blitt flinkere til å pusse tennene enn hva de var før vi fikk disse produktene. Nå har det vært stas å gå på badet for å pusse tennene. Vi har stilt inn mobilen på 2 minutter for tannpussen, også 1 minutt for skyllingen. De syns jordbærsmaken er kjempe god, og jeg syns lukten av fluxen er nydelig. Jeg syns i starten det var litt vanskelig å måle opp riktig mengde, men så knakk vi etterhvert koden med å trykke på flasken også fikk vi riktig mengde.

Dette er absolutt et produkt vi kommer til å kjøpe igjen, flasken er snart tom og da går nok turen ganske snart til apoteket for å kjøpe en ny flaske. Ungene har også lyst til å smake på tyggegummien i den andre smaken fruktmint. Eldstejenta syns smaken på tyggegummien har vært litt kvalm, mens minstemann har likt den veldig godt. Så det skal bli spennende å smake den andre smaken også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar