torsdag 28. mai 2015

2 uker


Godt å sove inntil hverandre.
I dag har gullklumpene våre blitt 2 uker. De vokser til, og jobber med å komme seg opp på bena og ut å gå. De er så herlige der de prøver stabbe rundt. Spesielt elegante kan en ikke kalle dem, men en god latter får man av å se på dem. Kosteskaftet vi har i kassa, så Lilly ikke skal få klemt noen mot veggen - syns noen av valpene er veldig fin å bruke til støtte når de skal ut å gå. Ser ut som de er på et opptreningssenter ;)

Mørke blå har åpnet øynene sine.

Alle har åpnet øynene sine nå. Noen mer enn andre, men vi ser de nydelige blå øynene på alle ni. Først har de lyse blå øyne, så går de over i et gråskjær og tilslutt blir de nøttebrune.

Vi har hatt litt diaré noen dager nå, så i går begynte vi med ZooLac. ZooLac er en pasta til avbalansering av bakteriefloraen i mage-tarmkanalen. Den ser ut til å ha roa magene her godt, og nå i kveld fikk valpene sin første ormkur. Spent på hvordan magene blir i natt og morgen av det, men det må gjøres. Valpene får ormkur flere ganger mens de er her, og dette må valpekjøperne følge opp når de får valpen hjem. Det er mange forskjellige meninger om hvor ofte valper og hunder skal ha ormkur, men det får vi komme tilbake til når den tid kommer.

Koser med mamma
I går fikk jeg samme spørsmålet av to valpekjøpere. Tenkte derfor jeg kunne legge det ut her -siden kanskje flere av dere som skal ha valp, lurer på det samme. "Har du noen bestemmelser når det gjelder navn til valpene?" Daglignavn står dere helt fritt til å velge selv, mens jeg gir valpene navnet de blir registrert med i Norsk kennel klubb. Jeg er veldig spent på hva de skal hete til daglig, og gleder meg til å få høre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar