lørdag 23. mai 2015

Noen timer sammenhengende søvn gjør godt.

Gjengen sover og koser seg
I natt har jeg sovet så godt, flere timer i strekk. Har bare blitt vekt av litt piping fra valpene når Lilly har gått ut av kassa. Lilly har ordnet så fint opp selv, og valpene sover lenger avgangen nå. De trenger ikke henge i puppene til Lilly hele tiden. Lilly har begynt og gå ut av kassa noen ganger i løpet av natta. Hun legger seg rett ved siden av og sovner. Det blir litt varmt for henne med alle valpene inntil seg og en temperatur på mellom 22 og 23 grader.

Gutta slapper av
Det skjer ting med øynene til valpene nå, begynner og bli noen små sprekker. De blir så søte når de får åpnet øynene sine. Blir spennende å se hvilken dag de åpner seg helt opp. I Lillys forrige kull åpnet alle 10 valpene øynene da de var 12 dager gamle, så denne gjengen er litt tidligere ute ser det ut til.

Gina har vært på overnattingstur med klassen sin i natt, så da kom Jørgen ned og kosa litt ekstra med Lilly i går kveld. Han sitter så fint og kikker over kanten til valpekassa og beundrer de søte små som har bursdag på samme dag som han. Han fikk lov til å holde en valp og den bæsja på buksa hans. Jørgen merket ikke det før valpen var lagt ned i kassa igjen, men da han så bæsjen på buksa si... ja da fikk han litt dilla.

Jørgen og Lilly kos

Jørgen beundrer valpene
Har man en valp på fanget, kan det fort bli en bæsj på fanget også ;)
Gilbert har vært her et par timer i dag mens mamma og pappa var ute og handla. Han lurte veldig på disse lydene fra kjelleren han også. Skakket på hodet og småpeip. Tenker "onkel" Gilbert gleder seg til å hilse på småtrolla, han var så forsiktig og snill da han hilste på Lilly sitt forrige kull.

"Onkel" GilbertIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar