fredag 20. november 2015

Oslo Pet Show - 14. og 15. november


Forrige helg arrangert Norsk kennel klubb valpeshow både lørdag og søndag på Oslo Pet Show i Lillestrøm. Lørdag skulle Rosa og Balder fra Lilly og Alonzo sitt kull stilles. Forvert Nina var så snill å kjøre Rosa opp til Holmenkollen hvor John jobba på fredagen. Også satt Rosa på med John hjem til Warhuus. Rosa var like rolig og snill som forrige gang hun var hos oss, og det var godt siden jeg var litt sløv pga. migrene. Utpå kvelden fikk vi fiffa litt på pelsen hennes, og pakket sekken. Tidlig lørdag morgen møtte vi Balder og hans eier Ingrid utenfor Norges varemesse. En stor og fin gutt med masse pels. Skikkelig gla'gutt og med en herlig nysgjerrighet, akkurat som en flat skal være.

Rosa og Balder 
Rosa og Balder var veldig glade for å se hverandre, så det ble mye kos og lek på vei inn. Jeg tok en runde med saksa på Balder, noe han taklet veldig fint midt oppi alt kaoset inne i hallen. Kunne ønska formen min hadde vært bedre dagen før, slik at jeg hadde fått litt mer tid til å legge ned pelsen hans - men gutten gikk inn i ringen og vant først klassen sin (i hard konkurranse med seg selv ;)) Så møtte han 4-6 mnd. hannen, og jammen vant Balder og ble Beste hannhund. Så gøy!!

Så var det Rosa sin tur, hun var inne sammen med 4 stk. 6-9 mnd. tisper. og hun vant også klassen sin :) Da skulle hun konkurrere mot 4-6 mnd. tispa, og ble her nr. 2. Balder skulle inn igjen å konkurrere i BIR og BIM. Han ble også slått av 4-6 mnd. tispa, og ble dermed BIM - Best I Motsatt kjønn. Gratulerer til Mette, som ble Best i Rasen med sin fine tispe.

Balders stolte eier :)
Ingrid og jeg var veldig fornøyde med Balders utstillings debut. Han var så flink - litt hopp og sprett da vi løp, men dette gikk veldig bra og vi gledet oss til å prøve igjen på søndagen.


Søndag ble Gina med innover også, og hele fire valper fra Lilly og Alonzo sitt kull skulle stilles. Gandalf har jeg ikke sett siden han dro fra oss 8 uker gammel, og hvilken stor og fin kosegutt - med masse pels han også. Her ble det også en runde med saksa, før han skulle inn i ringen. Hampus var på ferie hos oss i høstferien, så han var det ikke så lenge siden jeg hadde sett. Flotte gutten!!

3 kullsøsken møtes igjen på valpeshow 
I 6-9 mnd. hannhund var det altså våre 3 kullbrødre, Balder, Hampus og Gandalf + en valp fra kennel Rudskog. Balder visste litt mer hva jeg ønsket av han denne dagen, og løp mye bedre enn dagen før. Hampus ble vist av sin eier Marianne og Gandalf av sin "storebror" Øyvind - jeg syns dere klarte dere veldig bra alle fire. Da vi skulle plasseres ble Hampus nr. 1, Gandalf nr. 2, Rudskog valpen nr. 3 og Balder nr. 4. Hampus skulle da konkurrere mot vinneren av 4-6 mnd. hann, og Hampus vant og ble Beste hannhund - HURRA :)

Hampus - Smallville's Toastmaster
I Rosa sin klasse var de to stykker. Rosa viste seg fra sin aller beste side denne dagen og vant klassen. Siden ingen av 4-6 mnd. tispene møtte, ble hun dermed også Beste tispe. Da skulle Rosa og Hampus møtes og konkurrere om å bli Best i Rasen. Rosa ble Best I Rasen og Hampus ble Best I Motsatt kjønn. Veldig stolt oppdretter, med kullsøsken i BIR og BIM.

Rosa BIR og Hampus BIM
Dommer Per Iversen
Søteste BIR og BIM bilde
Rosa og Hampus
med sine stolte eiere

Vi måtte fotografere gjengen litt, så her er alle 4 med eiere. Aller helst vil vi jo leke med hverandre.

4 kullsøsken med sine glade eiere
Gandalf, Rosa, Hampus og Balder


Balder og Ingrid

Gandalf og Øyvind,
med Rosa og Nina bak 
Hampus med BIM-rosetten og sine stolte eiere
Gandalf ble så glad for at pappa kom også.

Etter noen timer med venting, var det tid for at Rosa og jeg skulle inn gruppe finalen. 7 raser var representert i gruppe 8 - Apporterende fuglehunder. Vi ble plukket ut blant de 4 som skulle plasseres, og Rosa ble ropt opp på 4.plassen. Så stolt av lille frøken Rosa.

Rosa 4.Best i Gruppa
Rosa med rosettene sine.
Jeg hadde en super helg, det gjør så godt i hjerte mitt å se hvor fint disse fire valpene "mine" fungerer sammen med sine eiere. De har vokst seg så fine, og de er noen herlige individer alle fire. Tusen takk igjen for at dere tok dere tid til å bli med på valpeshow.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar