mandag 28. desember 2015

Bodil 7 uker drektig og pappa'n lager valpekasseDet er i dag 7 uker siden Bodil besøkte sjarmøren Bailey. Det skjer dessverre ikke så mye med magen til Bodil. En kveld forrige uke syns jeg hun hadde litt hardere mage, og hun har fått større pupper. Mamma og pappa reagerte på at hun hadde lagt seg ut litt da de ikke hadde sett henne på 2 dager. Lurer veldig på hvor mange som er der inne. Det kan ikke være så mange, da skjuler hun dem veldig godt i hvert fall.

Linnea liggende og Bodil sitter
Bodil passer på at alt er bra med Linnea

Men en valpekasse trenger vi forhåpentligvis til Bodil også. Så John har vært ute og kjøpt matrialer i dag. Borte ble han, og da jeg ringte han istad - sto han i garasjen hos foreldrene sine og lagde valpekasse til Bodil. Vi har ei valpekasse her som Lilly har brukt tidligere, men nå trenger vi forhåpentligvis to stykker en periode.

Pappa'n har lagd ny valpekasse til Bodil
Gina og jeg gliste godt av Lilly da vi fant fram valpekassa i helga. Lilly ble i så godt humør og fotfulgte oss mens vi dreiv og ordnet den på plass på valperommet. Da kassa sto på plass, hoppa Lilly oppi og var helt klar på at den var hennes. Skal bli rart å se hvordan "mormor Lilly" reagerer da småtassene kommer her og det ikke er hun som har ansvaret for dem. Lilly som har elsket å ha valper, så omsorgsfull, kosete og leken med valpene sine.

Lilly koser seg som mamma

Jørgen og Lilly med valpene fra i sommer.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar