onsdag 9. desember 2015

Valpeshow i KongsberghallenPå søndag - altså den 6.desember var vi på valpeshow i Kongsberghallen. Forvert Nina var så snill å komme med Rosa, og Øyvind og Børre kom med Gandalf. Mamma og pappa kom direkte fra hytta i Saggrenda for å heie på småtassene våre. Utstilling i Kongsberghallen er som regel en kald opplevelse, noe det også var i år også - men det hører med til årets tradisjoner.


En runde med saksa på Gandalf, så var vi klare til å konkurrere litt igjen. Gandalf og Øyvind har trent siden valpeshowet på Lillestrøm i november, og jeg så at begge guttene visste mer hva dem skulle denne gangen. Veldig flinke begge to, og Gandalf ble beste hannhund.Så var det Rosa og min tur. Rosa var i kjempe humør på søndag, og hun løp og sto så fint. Jenta vår ble beste tispe, og dermed skulle Gandalf og Rosa konkurrere mot hverandre om å bli Best I Rasen.

Rosa vant her, og ble "Best i Rasen" - mens Gandalf ble "Best i Motsatt Kjønn". BIR og BIM bilde fikk vi tatt, og dommeren ønskes oss lykke til videre. Samt at Gandalf og Øyvind bare måtte fortsette og øve, så blir de et kjempe bra team i ringen.

 Da ble det noen timers venting til gruppefinalen, men med litt kake og masse skravling så går tiden. Pappa reiste på hytta igjen, så han og Gilbert kunne jobbe litt ute på hytta. Etter en stund tok vi med oss Rosa og Gandalf ut og fotograferte dem litt. Koselig å ha noen bilder av dem både sammen og hver for seg.

Gandalf

"Knusekos"
Rosa bare må susse litt på Gandalf
Bror og søster 6,5 mnd. gamle
Gruppefinalene startet, og etterhvert var det gruppe 8 Apporterende fuglehunder sin tur. Rosa og jeg fikk æren av å løpe først inn i gruppa, og Rosa var så i farta. Vi ble plukket ut blant de 4 som skulle plasseres, og ble veldig glade for det. Da dommeren hadde bestemt seg, ble vi ropt opp til en fin 4.plass i gruppa. Veldig stolt av lillemor.Da kunne vi rydde sammen, og vel ute i bilene fikk Nina låst nøkkelen inne i bilen sin....  hvor Rosa lå. Så fort gjort og så ergerlig - men Rosa tok det helt med ro gudskjelov. Vi ventet litt før hjelpen kom, også var vi klar for å starte på hjemturen. Jeg kjørte mamma ut til hytta hvor pappa og Gilbert hadde jobba og kosa seg. Deilig med en liten stund på hytta etter Kongsbergutstillingen, noe som også hører med til årets tradisjoner. Vi fant ut at vi skulle se Farmen finalen før vi dro hjem, og da ble pappa igjen på hytta siden han jobber i Kongsberg.

Gilbert og pappa kos 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar