lørdag 19. desember 2015

Linnea 7 uker - kanskje 2 uker igjen...


Linnea og Gina
Linnea er kommet til dag 50, vi nærmer oss fødsel nå.... om to uker vil jeg tro vi har en gjeng med Linnea og Lillen valper her. Hun har virkelig lagt seg ut den siste uka og blitt ei ordentlig bolle. Magen er så hard, puppene strutter og hun er fortsatt intenst kosete. Hun har fått tilbake vanlig matlyst og er i fin form. Hun stønner når hun skal legge seg nå. Vi må le litt av henne når hun skal legge seg ned, for det gjør hun på en ny måte - magen føles nok litt iveien nå.


Linnea må ligge helt stille når Gina kjenner etter spark....
Vi gleder oss sånn til å hilse på denne gjengen, og siden torsdag kveld har vi fått kjenne noen spark fra de små i Linneas mage. Det er en så herlig følelse når en kjenner disse svake sparkene/bevegelsene. Linnea syns vi er rare, som har begynt å holde slik på magen hennes.

Bodil legger seg som Linnea

Bodil blir litt sjalu, og legger seg ned hun også. Der ligger hun og venter på at vi skal kjenne på magen hennes også. Rare Bodil boffen vår!! Hun er så søt at vi må jo bare kjenne litt på magen hennes også, selv om det er for tidlig å kjenne noen spark hos henne.

Bodil vil at mamma'n skal kjenne på magen hennes også. 
Jeg syns disse 7 ukene har gått veldig fort med Linnea, men med Bodil sine 5, snart 6 uker syns jeg det går så sakte. Hun er 10 dager etter Linnea, og tenker en 10 dager bakover med Linnea så var det vel ikke så store magen hun hadde enda heller.

Bodil var på ultralyd forrige torsdag og ble bekreftet drektig. Det så ikke ut til å være noe stort kull sa veterinæren, men antallet er vanskelig å si ut fra ultralyd. Vi får ta en tur på røntgen da hun er ca 55 dager drektig, så får vi et sikrere svar på antallet.

Bodil og Linnea smask - så glade i hverandre

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar